Ayuda
Ayuda Dar clases particulares
Estudiant de segon any de Física dóna classes de matemàtiques i física a alumnes d'institut a Barcelona 12/h
Matilde
Barcelona 
1h Responde en 1 hora
Perfil verificado
Lengua cooficialCatalán
¡1a clase gratis!
Reserva una clase

Estudiant de segon any de Física dóna classes de matemàtiques i física a alumnes d'institut a Barcelona

Sóc una estudiant universitària de Física que s'ofereix a donar classes de ciències a nivell d'escola i institut (també preparació per la Selectivitat) a Barcelona. Fa 4 anys que dono classes a nens de diferents edats (entre 12 i 15 anys). Puc rebre els alumnes a casa o desplaçar-me, segons convingui. Es poden fer les classes en català, castellà, anglès o francès (vaig estudiar al Liceu Francès de Barcelona així que el nivell de francès és natiu).

En principi no cobro el desplaçament, a no ser que sigui realment lluny de casa. El preu no varia en funció del nivell de l'alumne però si es fan diverses hores a la setmana puc reduir el preu.

Informaciones prácticas sobre Matilde

Imparto matemáticas, física, ciencias naturales. Para el/los nivel(es) primaria, ESO, bachillerato, selectividad.

Doy clases presenciales, en mi domicilio o en el tuyo.

Experiencia de Matilde

Fa 4 anys que dono classes particulars, durant els quals he ajudat ja a 5 alumnes i els resultats sempre han estat molt bons. Els alumnes han aconseguit els objectius que s'havien proposat i fins i tot els hem millorat. També he ajudat a preparar un examen oficial de francès, que l'alumne va aprovar.

Curriculum Vitae de Matilde

Vaig estudiar al Liceu Francès de Barcelona (gràcies a això el nivell de francès és com si fos natiu) i porto dos anys cursant Física a la Universitat de Barcelona.

¡1a clase gratis! Satisfacción Garantizada más información

Profesores similares

¿Buscas clases de matemáticas cerca de casa? Te presentamos una selección de anuncios de profes que te pueden ayudar. Superprof también te puede proponer clases de física si lo necesitas. Aprender ya no es un problema, ¡encuentra clases de ciencias naturales para todos los gustos!