Ayuda
Ayuda Dar clases particulares
Matilde
Barcelona
12€ /h
¡1a clase gratis!

Estudiant de segon any de Física dóna classes de repàs de nivell escolar o d'institut a Barcelona

Sóc una estudiant universitària de Física que s'ofereix a donar classes de repàs a nivell d'escola i institut (també preparació per la Selectivitat) a Barcelona, ja sigui en una assignatura (català, castellà, filosofia...) o en diverses. Fa 4 anys que dono classes a nens de diferents edats (entre 12 i 15 anys). Puc rebre els alumnes a casa o desplaçar-me, segons convingui. Es poden fer les classes en català, castellà, anglès o francès (vaig estudiar al Liceu Francès de Barcelona així que el nivell de francès és natiu).

En principi no cobro els desplaçaments, a no ser que sigui molt lluny de casa. El preu és el mateix per tots els nivells però si es fa més d'una hora de classes a la setmana puc ajustar el preu.

Imparto ayuda con los deberes, lengua castellana y literatura, filosofía, gramática, llengua catalana i literatura. Para el/los nivel(es) primaria, ESO, bachillerato, selectividad.
Doy clases presenciales, en mi domicilio o en el tuyo.
Lengua cooficial:Catalán

Experiencia de Matilde

Fa 4 anys que dono classes particulars, durant els quals he ajudat ja a 5 alumnes i els resultats sempre han estat molt bons. Els alumnes han aconseguit els objectius que s'havien proposat i fins i tot els hem millorat. També he ajudat a preparar un examen oficial de francès, que l'alumne va aprovar.

Curriculum Vitae de Matilde

Vaig estudiar al Liceu Francès de Barcelona (gràcies a això el nivell de francès és com si fos natiu) i porto dos anys cursant Física a la Universitat de Barcelona. Encara que la meva carrera sigui de ciències, les lletres també se'm donen molt bé així que puc impartir classes de repàs de qualsevol assignatura escolar o d'institut.

Profes similares

¿Buscas ayuda con los deberes cerca de casa? Te presentamos una selección de anuncios de profes que te pueden ayudar. Superprof también te puede proponer clases de lengua castellana y literatura si lo necesitas. Aprender ya no es un problema, ¡encuentra clases de filosofía para todos los gustos! Encontrar clases de gramática nunca había sido más fácil: vas a adorar aprender.

Barcelona
Estudiante de geografia da clases de asignaturas comunes y de humanítstico social.BARCELONA
10€
Inés
¡1a clase gratis!
Clases por webcam Clases presenciales Perfil verificado Responde en una hora
En su domicilio En tu domicilio Por webcam
1 h. 12€ 12€ No disponible
5 h. 60€ 60€ No disponible
10 h. 120€ 120€ No disponible
12/h ¡1a clase gratis!