Ayuda
Ayuda Dar clases particulares
Estudiant de traducció a Barcelona ofereix classes particulars d'anglès, nivell base de japonès, català o castellà per a estrangers. 8 /h
Anna
Barcelona 
24h Responde en 24 horas
Perfil verificado
Desafortunadamente, este profesor no está disponible

Estudiant de traducció a Barcelona ofereix classes particulars d'anglès, nivell base de japonès, català o castellà per a estrangers.

Les meves classes es dirigeixen a millorar el nivell d'anglès o repassar el que s'ha fet durant el curs.
També ensenyo japonès des de zero i català o castellà enfocat per a l'escola (ortografia, comprensió lectora,gramàtica,vocabulari..) o per a estrangers.

Informaciones prácticas sobre Anna

Imparto inglés, español para extranjeros, catalán, japonés. Para el/los nivel(es) primaria, ESO, C1, bachillerato, selectividad, fp - formación profesional, estudios superiores, escuela de adultos.

Doy clases presenciales, en mi domicilio o en el tuyo.

Experiencia de Anna

He tingut experiència com a professora d'anglès d'ESO i de primària. Classes d'entre 8 i 10 alumnes. Dono importància a l'speaking i a les comprensions lectores però també repasso la gramàtica i introdueixo nou vocabulari. M'adapto a les necessitats de l'alumne.

Curriculum Vitae de Anna

Sóc una estudiant de Traducció i Interpretació de la UAB. Estudio anglès i japonès.

Anglès ( Advanced C1).
Nivell mig de japonès.
Nivell molt alt de català i castellà.

Desafortunadamente, este profesor no está disponible Satisfacción Garantizada más información

Profesores similares

¿Buscas clases de inglés cerca de casa? Te presentamos una selección de anuncios de profes que te pueden ayudar. Superprof también te puede proponer clases de español para extranjeros si lo necesitas. Aprender ya no es un problema, ¡encuentra clases de catalán para todos los gustos! Encontrar clases de japonés nunca había sido más fácil: vas a adorar aprender.