Ayuda
Ayuda Dar clases particulares
Estudiant d'últim curs de biotecnologia ofereix classes de repàs a lleida amb experiència 9/h
Mar
Lleida 
8h Responde en 8 horas
Perfil verificado
Desafortunadamente, este profesor no está disponible

Estudiant d'últim curs de biotecnologia ofereix classes de repàs a lleida amb experiència

Sóc una noia de 21 anys que ofereix classes de repàs a nivell de primària, ESO i batxillerat científic. Depenent del nivell i de les necessitats de l'alumne les classes es duran a terme d'una manera o altra sempre de la manera més fàcil i entenedora.

Informaciones prácticas sobre Mar

Imparto matemáticas, química, biología, trigonometría, química orgánica. Para el/los nivel(es) primaria, ESO, bachillerato, selectividad.

Doy clases presenciales, en tu domicilio.

Experiencia de Mar

Tinc experiència de dos anys fent classes a nivell d'ESO i Batxillerat, concretament quart d'ESO i primer de Batxillerat. Els resultats han sigut molt bons, han obtingut un augment en les qualificacions, un bon aprenentatge i aprovar allò que estava suspès.

Curriculum Vitae de Mar

Estic cursant l'últim any de la carrera de Biotecnologia a la Universitat de Lleida amb una mitjana de notable alt. Tinc el First certificate i disposo de carnet de cotxe i moto.

Desafortunadamente, este profesor no está disponible Satisfacción Garantizada más información

Profesores similares

¿Buscas clases de matemáticas cerca de casa? Te presentamos una selección de anuncios de profes que te pueden ayudar. Superprof también te puede proponer clases de química si lo necesitas. Aprender ya no es un problema, ¡encuentra clases de biología para todos los gustos! Encontrar clases de trigonometría nunca había sido más fácil: vas a adorar aprender.