Ayuda
Ayuda Dar clases particulares
Estudiante da clases de matemàticas, química y biologia a domicilio en Girona 10 /h
Nora
Salt 
24h Responde en 24 horas
Perfil verificado
¡1a clase gratis!
Reserva una clase

Estudiante da clases de matemàticas, química y biologia a domicilio en Girona

Em dic Nora i tinc 19 anys i he fet el batcillerat científic. Et puc ajudar a aprovar, a fer els deures o que les teves notes augmentin. Normalment desenvolupo les clases segons les mancances de l'alumne/a, ja sigui amb exercicis extres, fent preguntes, a través del joc, etc. Cada alumne és un món i no a tots els hi serveix el mateix sistema, és per això que a la primera classe sempre observo com es sent l'alumne amb la matèria i a partir d'aquí treballem. Tinc experiència tant amb adolescents com amb nens.

Informaciones prácticas sobre Nora

Imparto matemáticas, química, biología. Para el/los nivel(es) primaria, ESO.

Doy clases presenciales, en tu domicilio.

Experiencia de Nora

Porto 2 anys i he donant clases a 5 alumnes de primària i secundària. La majoria d'alumnes que han rebut clases meves han recuperat matèries que els hi havien quedat suspeses o les seves notes han incrementat. Tinc experiència amb alumnes de primària i secundària.

Curriculum Vitae de Nora

Tinc el títol del batxilllerat científic i en aquests moments m'estic preparant per les PAU (provés d'accés a la universitat) Sóc constant i intento que els meus alumnes també ho siguin.

¡1a clase gratis! Satisfacción Garantizada más información

Profesores similares

¿Buscas clases de matemáticas cerca de casa? Te presentamos una selección de anuncios de profes que te pueden ayudar. Superprof también te puede proponer clases de química si lo necesitas. Aprender ya no es un problema, ¡encuentra clases de biología para todos los gustos!