Ayuda
Ayuda Dar clases particulares
Estudiante de Ingeniería da clases de matemáticas, fisica i dibuix tecnic muy economicas en la zona de girona i platja d'aro 10/h
Sergi
Castell-Platja d'Aro 
1h Responde en 1 hora
Perfil verificado
¡1a clase gratis!
Reserva una clase

Estudiante de Ingeniería da clases de matemáticas, fisica i dibuix tecnic muy economicas en la zona de girona i platja d'aro

Soc un alumne de Enginyeria Mecànica a la UdG i estic cursant 3er, tinc una molt bona base de les matemàtiques la fisca i el dibuix tècnic amb tots els conceptes ben adquirits per poder-los explicar de forma practica i senzilla als nens i nenes que els hi costi, del nivell de ESO i batxillerat.

Si em tinc que desplazar dons cobro 2 euros més per temes de temps i gasolina.

Informaciones prácticas sobre Sergi

Imparto matemáticas, física, química, dibujo técnico. Para el/los nivel(es) primaria, ESO, bachillerato, selectividad, fp - formación profesional, estudios superiores, escuela de adultos.

Doy clases presenciales, en mi domicilio o en el tuyo.

Experiencia de Sergi

Dons porto ja 1 any donant classe a 3 nens els quals van acabar aprovant les assignatures que els hi vaig donar, algun amb millor nota i algun més justet. Els tres els hi va agradar molt la forma d'ensenyar.

Curriculum Vitae de Sergi

Vaig cursar el batxillerat científic treien bones notes en les assignatures de numeros, i actualment estic realitzant una carrera on he millorat molt més la meva habilitat per aquestes assignatures.

¡1a clase gratis! Satisfacción Garantizada más información

Profesores similares

¿Buscas clases de matemáticas cerca de casa? Te presentamos una selección de anuncios de profes que te pueden ayudar. Superprof también te puede proponer clases de física si lo necesitas. Aprender ya no es un problema, ¡encuentra clases de química para todos los gustos! Encontrar clases de dibujo técnico nunca había sido más fácil: vas a adorar aprender.