Ayuda
Ayuda Dar clases particulares
Filòloga Catalana. Correctora i Traductora. Màster en Assessorament Lingüístic, Serveis Editorials i Política Lingüística 20/h
Laia
Barcelona 
24h Responde en 24 horas
Perfil y títulos verificados
Superprof desde hace más de 3 años
Lenguas cooficialesCatalán, Valenciano
¡1a clase gratis!
Reserva una clase

Filòloga Catalana. Correctora i Traductora. Màster en Assessorament Lingüístic, Serveis Editorials i Política Lingüística

Em dic Laia, sóc filòloga catalana i tinc un màster en assessorament lingüístic i política lingüística, i una especialització en llenguatge jurídic. Ofereixo classes de català per a adults de qualsevol nivell (A, B, C, D, especialitzacions i ensenyaments universitaris).

He fet de professora força anys de la meva vida, des que estudiava a la universitat, i disposo de molts materials i manuals per ensenyar i aprendre la llengua catalana.

A banda de llengua, també puc donar un cop de mà en tècniques de redacció i expressió oral (preparació d'exposicions, discursos, conferències, entre altres).

M'agraden les llengües (actualment estudio filologia anglesa i aprenc rus) i m'estimo especialment el català, és per això que intento que les classes despertin l'interès que jo sento per aquesta disciplina i compartir la il·lusió per aprendre més.

Per acabar, treballo com a assessora lingüísitca i ofereixo correccions, traduccions, redacció i elaboració de materials.

Informaciones prácticas sobre Laia

Imparto lectura, llengua catalana i literatura. Para el/los nivel(es) primaria, ESO, bachillerato, selectividad, fp - formación profesional, estudios superiores, escuela de adultos.

Doy clases presenciales, en mi domicilio o en el tuyo.

Doy clases por webcam.

Experiencia de Laia

Tinc experiència com a correctora ortotipogràfica i d'estil en llengua catalana (originals,galerades i compaginades). He col·laborat tant amb el sector editorial com amb empreses i particulars.
També tinc experiència com a traductora: anglès i espanyol com a llengües de partida i català d'arribada.

Curriculum Vitae de Laia

Llicenciada en Filologia Catalana
Màster en Assessoraent Lingüístic, Serveis Editorials i Gestió del Multilingüisme
Grau en Estudis Anglesos: Llengua, Literatura i Cultural (cursant)

¡1a clase gratis! Satisfacción Garantizada más información

Profesores similares

¿Buscas clases de lectura cerca de casa? Te presentamos una selección de anuncios de profes que te pueden ayudar. Superprof también te puede proponer clases de llengua catalana i literatura si lo necesitas.