Ayuda
Ayuda Dar clases particulares
Físic i Enginyer ofereix classes de Física, Química y Matemàtiques en català, castellà i anglès 16/h
Albert
Barcelona 
1h Responde en 1 hora
Perfil y títulos verificados
Lenguas cooficialesCatalán, Valenciano
Desafortunadamente, este profesor no está disponible

Físic i Enginyer ofereix classes de Física, Química y Matemàtiques en català, castellà i anglès

Físic i enginyer de materials amb experiència a la industria i com a professor universitari. Puc donar les classes totalment o parcialment en anglès.

M'agrada presentar els conceptes de forma clara i general de forma que els alumnes puguin establir relacions amb altres temes o matèries. Ajudo els meus alumnes a avançar fent-los les preguntes adecuades i resolent els dubtes fins aquell punt en que ells ja poden seguir per si mateixos.

Informaciones prácticas sobre Albert

Imparto matemáticas, física, tecnología, ingeniería, álgebra. Para el/los nivel(es) ESO, bachillerato, selectividad, fp - formación profesional, escuela de adultos.

Doy clases presenciales, en tu domicilio.

Doy clases por webcam.

Experiencia de Albert

He donat classes a la universitat durant 5 anys. I en alguna ocasió he donat classes particulars.

Dec haver tingut més de 150 alumnes en total. Em satisfà especialment el fet que molts dels meus exalumnes em saluden i es paren a parlar amb mi quan ja fa temps que no són alumnes meus.

Curriculum Vitae de Albert

Sóc físic per la UB i Enginyer de Materials per la UPC.

He treballat 5 anys com a programador, 5 anys com a enginyer en un centre de recerca (CTM a Manresa) y 3 anys com a enginer de projecte i comercial a Australia.

Sincerament, aquesta experiència professional no em fa més bon professor que altra gent més especialitzada pero em permet conectar molt bé amb diferents tipus d'alumnes i, en combinació amb el temari, fer-los veure què hi ha més enllà de l'escola.

Desafortunadamente, este profesor no está disponible Satisfacción Garantizada más información

Profesores similares

¿Buscas clases de matemáticas cerca de casa? Te presentamos una selección de anuncios de profes que te pueden ayudar. Superprof también te puede proponer clases de física si lo necesitas. Aprender ya no es un problema, ¡encuentra clases de tecnología para todos los gustos! Encontrar clases de ingeniería nunca había sido más fácil: vas a adorar aprender.