Ayuda
Ayuda Dar clases particulares
Física amb bons resultats per a fer classes particulars de matemàtiques i física (Mollet del Valles - Barcelona) 12/h
Ariadna
Mollet del Vallès 
3h Responde en 3 horas
Perfil verificado
¡1a clase gratis!
Reserva una clase

Física amb bons resultats per a fer classes particulars de matemàtiques i física (Mollet del Valles - Barcelona)

Estic graduada en física per la Universitat Autònoma de Barcelona (em falta 1 mes de pràctiques externes - finalització del grau aquest març) i porto més de quatre anys fent classes de repàs a estudiants de tots els nivells (primària, ESO, batxillerat, preparació per a les PAU, universitat ...) amb molt bons resultats.

Puc ajudar-te amb les matemàtiques i la física, i fer que aquestes assignatures mai més tornin a ser un problema per a tu fent classes particulars adaptades al teu nivell !

No ho deixis per a l'últim dia ! Tot amb esforç té la seva recompensa !

He de dir, que visc a Mollet del Vallès, com he escrit abans ! Per tant, em puc desplaçar a casa teva si vius a aquesta localitat !!

Si m'he de desplaçar a altres ciutats o pobles, al preu de la classe se li haurà d'afegir la despesa de desplaçament corresponent.

Estic graduada en física per la Universitat Autònoma de Barcelona (em falten 3 mesos de pràctiques externes - finalització del grau aquest gener) i porto més de quatre anys fent classes de repàs a estudiants de tots els nivells (primària, ESO, batxillerat, preparació per a les PAU, universitat ...).

Si m'he de desplaçar a altres ciutats o pobles fora de Mollet, al preu de la classe se li haurà d'afegir la despesa de desplaçament corresponent.

Informaciones prácticas sobre Ariadna

Imparto matemáticas, física, ciencias naturales, geometría, álgebra. Para el/los nivel(es) primaria, ESO, bachillerato, selectividad, fp - formación profesional, estudios superiores, escuela de adultos.

Doy clases presenciales, en mi domicilio o en el tuyo.

Me he conectado esta semana.

Experiencia de Ariadna

Porto més de quatre anys fent classes de repàs a estudiants de tots els nivells (primària, ESO, batxillerat, preparació per a les PAU, universitat ...) amb molt bons resultats.
1) Opinió de la Maria Isabel (Estudiant d'Arquitectura a la UPC):
MUY ATENTA Y MUY DISPUESTA A AYUDARTE. RESPONSABLE EN TODO MOMENTO.
2) Opinió d'en Víctor fuentes (Estudiant de química a la UAB):
Se prepara muy bien todas las clases con sus propios apuntes y después te los da para que puedas repasar en casa. Gracias a ella subí mi media de 4 a 7.

Curriculum Vitae de Ariadna

1) Estic graduada en física per la Universitat Autònoma de Barcelona (em falta 1 mes de pràctiques externes - finalització del grau aquest març).
2) Cambridge English Preliminary (PET).
3) XII Premi Juvenil Vicenç Plantada 2011:
Obtenció del XII Premi Juvenil Vicenç Plantada per el treball de recerca: A la recerca de l’ozó troposfèric! Captacions d’ozó troposfèric a Mollet del Vallès.

¡1a clase gratis! Satisfacción Garantizada más información

Profesores similares

¿Buscas clases de matemáticas cerca de casa? Te presentamos una selección de anuncios de profes que te pueden ayudar. Superprof también te puede proponer clases de física si lo necesitas. Aprender ya no es un problema, ¡encuentra clases de ciencias naturales para todos los gustos! Encontrar clases de geometría nunca había sido más fácil: vas a adorar aprender.