Ayuda
Ayuda Dar clases particulares
Graduat en Geografia i OdT amb menció d'Història i Història de l'Art s'ofereix per classes de ciències socials i humanitats a alumnes de secundària i batxillerat 10/h
Lluís
Reus 
24h Responde en 24 horas
Perfil verificado
Lengua cooficialCatalán
¡1a clase gratis!
Reserva una clase

Graduat en Geografia i OdT amb menció d'Història i Història de l'Art s'ofereix per classes de ciències socials i humanitats a alumnes de secundària i batxillerat

Em dic Lluís i tinc 23 anys.
Recentment acabo de finalitzar els meus estudis universitàris de Geografia i Ordenació del Territori a la URV. A més, m'he graduat amb una menció o especialització en matèries d'Història i Història de l'Art.
M'ofereixo per donar classes particulars de reforç a alumnes de secundària i de batxillerat que cursin la modalitat de ciències socials. Preparació per a proves de selectivitat d'Història, Geografia i Història de l'Art. També per a estudis de Formació Professional.

Els preus varien en funció de la distància que he de realitzar en vehicle privat. D'acord amb el consum i el cost del combustible.

Informaciones prácticas sobre Lluís

Imparto historia, geografía, ciencias sociales, otras materias de humanidades. Para el/los nivel(es) primaria, ESO, bachillerato, selectividad, fp - formación profesional, estudios superiores, escuela de adultos, básico, intermedio, avanzado.

Doy clases presenciales, en mi domicilio o en el tuyo.

Experiencia de Lluís

No he donat mai classes però em significaria un repte molt interessant poder-me iniciar en docència ja que, en un futur, vull cursar el màster de formació de professorat de secundària especialitzat en ciències socials, per així poder-me dedicar professionalment a la docència.

Curriculum Vitae de Lluís

- Batxillerat modalitat de Ciències Socials a l'Institut Salvador Vilaseca de Reus (2009-2011)
- Geografia i Ordenació del Territori (2012-2016)

¡1a clase gratis! Satisfacción Garantizada más información

Profesores similares

¿Buscas clases de historia cerca de casa? Te presentamos una selección de anuncios de profes que te pueden ayudar. Superprof también te puede proponer clases de geografía si lo necesitas. Aprender ya no es un problema, ¡encuentra clases de ciencias sociales para todos los gustos! Encontrar clases de otras materias de humanidades nunca había sido más fácil: vas a adorar aprender.