Ayuda
Ayuda Dar clases particulares
Graduat superior a l'ESMUC, dono classes de guitarra i baix ( jazz,improvisació,iniciació,llenguatge).Tots els nivells. 20 /h
Alfred
Barcelona 
24h Responde en 24 horas
Perfil verificado
Lengua cooficialCatalán
¡1a clase gratis!
Reserva una clase

Graduat superior a l'ESMUC, dono classes de guitarra i baix ( jazz,improvisació,iniciació,llenguatge).Tots els nivells.

El meu nom és Alfred Artigas, sóc graduat de l'ESMUC l'any 2008. Guitarrista de jazz en actiu, em podeu sentir a diverses grabacions amb diferents projectes.
Ofereixo classes particulars per a qualsevol persona amb curiositat i ganes per millorar i aprofondir en la improvisació i el llenguatge jazzístics. Escoltarem música i la analitzarem per esbrinar-ne els secrets. I TOCAREM MOLT. També puc fer iniciació. Tinc experiència amb nens, vaig ser director i arranjador d'una bigband infantil durant dos anys i tota la vida he fet classes amb alumnes de primària.

Informaciones prácticas sobre Alfred

Imparto guitarra, solfeo, iniciación musical, bajo, improvisación. Para el/los nivel(es) básico, intermedio, avanzado, grado elemental, grado profesional, grado superior.

Doy clases presenciales, en mi domicilio o en el tuyo.

Experiencia de Alfred

Dono classes desde fa més de 15 anys en diferents escoles. Musicart Sarrià, CEIP "la Concepció" de Barcelona,on vaig dirigir una bigband infantil durant dos anys, etc. També he fet classes particulars. Tinc molt material didàctic. Visc la música molt intensament i m'agrada transmetre-ho.

Curriculum Vitae de Alfred

Titolat superior de l'ESMUC ( escola superior de música de catalunya) en l'especialitat guitarra. He rebut classes de figures internacionas com Kurt Rosenwinkel, Marc Turner, Perico Sambeat.

¡1a clase gratis! Satisfacción Garantizada más información

Profesores similares

¿Buscas clases de guitarra cerca de casa? Te presentamos una selección de anuncios de profes que te pueden ayudar. Superprof también te puede proponer clases de solfeo si lo necesitas. Aprender ya no es un problema, ¡encuentra clases de iniciación musical para todos los gustos! Encontrar clases de bajo nunca había sido más fácil: vas a adorar aprender.