Ayuda
Ayuda Dar clases particulares
Barcelona 
Alfred
Barcelona 
Satisfacción 100% garantizada
20€ /h
Desafortunadamente, este profesor no está disponible
Alfred
Barcelona
20€ /h
Desafortunadamente, este profesor no está disponible
Superprof desde hace más de 1 año
Perfil profe verificado
Responde en 4 horas
1a clase gratis

Graduat superior a l'ESMUC, dono classes de guitarra i baix ( jazz,improvisació,iniciació,llenguatge).Tots els nivells.

El meu nom és Alfred Artigas, sóc graduat de l'ESMUC l'any 2008. Guitarrista de jazz en actiu, em podeu sentir a diverses grabacions amb diferents projectes.
Ofereixo classes particulars per a qualsevol persona amb curiositat i ganes per millorar i aprofondir en la improvisació i el llenguatge jazzístics. Escoltarem música i la analitzarem per esbrinar-ne els secrets. I TOCAREM MOLT. També puc fer iniciació. Tinc experiència amb nens, vaig ser director i arranjador d'una bigband infantil durant dos anys i tota la vida he fet classes amb alumnes de primària.

Imparto solfeo, guitarra, iniciación musical, improvisación, bajo. Para el/los nivel(es) básico, intermedio, avanzado, grado elemental, grado profesional, grado superior.
Doy clases presenciales, en mi domicilio o en el tuyo.
Lengua cooficial:Catalán

Experiencia de Alfred

Dono classes desde fa més de 15 anys en diferents escoles. Musicart Sarrià, CEIP "la Concepció" de Barcelona,on vaig dirigir una bigband infantil durant dos anys, etc. També he fet classes particulars. Tinc molt material didàctic. Visc la música molt intensament i m'agrada transmetre-ho.

Curriculum Vitae de Alfred

Titolat superior de l'ESMUC ( escola superior de música de catalunya) en l'especialitat guitarra. He rebut classes de figures internacionas com Kurt Rosenwinkel, Marc Turner, Perico Sambeat.

Profes similares

¿Buscas clases de solfeo cerca de casa? Te presentamos una selección de anuncios de profes que te pueden ayudar. Superprof también te puede proponer clases de guitarra si lo necesitas. Aprender ya no es un problema, ¡encuentra clases de iniciación musical para todos los gustos! Encontrar clases de improvisación nunca había sido más fácil: vas a adorar aprender.

Alcorcón
Clases de guitarra en Madrid, Alcorcón, Aprende de manera sencilla y divertida
7€
Álvaro
  • (1 opinión)
¡1a clase gratis!
Clases presenciales Perfil verificado
En su domicilio En tu domicilio Por webcam
1 h. 20€ 20€ No disponible
5 h. 80€ 80€ No disponible
10 h. 150€ 150€ No disponible
Desafortunadamente, este profesor no está disponible