Ayuda
Ayuda Dar clases particulares
10 /h
Anna
Sabadell 
24h Responde en 24 horas
Perfil verificado
Lengua cooficialCatalán
Desafortunadamente, este profesor no está disponible

Grau de Mestra d'Educació Primària amb menció de Necessitats Educatives Específiques

Sóc l'Anna Roura i el juny del 2013 vaig acabar la carrera d'Educació Primària amb la menció de Necessitats Educatives Específiques i amb un postgrau d'especialització en trastorns de l'espectre autista.
Els darrers cinc estius he estat treballant com a monitora en un casal durant els matins i com a professora particular a les tardes, fent teràpia amb un nen amb autisme i classes particulars a catorze nens i nenes d'educació primària, secundària obligatòria i batxillerat (en aquest últim cas, només de llengües) i a tres persones adultes. A més, el juliol del 2009 vaig estar de voluntària en un casal d'estiu per a nens i joves amb necessitats educatives específiques i, durant el novembre i desembre del 2013, vaig estar fent una substitució com a monitora de menjador a l'Escola d'Educació Especial Xaloc, de Sabadell.
Si busquen algú per a impartir classes particulars, poden posar-se en contacte amb mi.

Informaciones prácticas sobre Anna

Imparto ayuda con los deberes, técnicas de estudio, lectura. Para el/los nivel(es) primaria, ESO, bachillerato, escuela de adultos, selectividad, fp - formación profesional, estudios superiores.

Doy clases presenciales, en mi domicilio o en el tuyo.

Curriculum Vitae de Anna

Titulación : Postgrado Trastornos del Espectro Autista

Profesor

Desafortunadamente, este profesor no está disponible Satisfacción Garantizada más información

Profesores similares

¿Buscas ayuda con los deberes cerca de casa? Te presentamos una selección de anuncios de profes que te pueden ayudar. Superprof también te puede proponer clases de técnicas de estudio si lo necesitas. Aprender ya no es un problema, ¡encuentra clases de lectura para todos los gustos!