Ayuda
Ayuda Dar clases particulares
	Hola! Em dic Josep Gou i soc de Girona. Fa anys que imparteixo classes d'italià per totes les edats. Si vols aprendre aquesta llengua de forma ràpida, dinàmica i divertida posat en contacte amb mi. S 18/h
Josep
Gerona 
24h Responde en 24 horas
Perfil verificado
Lengua cooficialCatalán
¡1a clase gratis!
Reserva una clase

Hola! Em dic Josep Gou i soc de Girona. Fa anys que imparteixo classes d'italià per totes les edats. Si vols aprendre aquesta llengua de forma ràpida, dinàmica i divertida posat en contacte amb mi. S

Hola! Em dic Josep Gou i soc de Girona. Fa anys que imparteixo classes d'italià per totes les edats. Si vols aprendre aquesta llengua de forma ràpida, dinàmica i divertida posat en contacte amb mi. Si vius als voltants de Girona, no hi ha problema, em desplaço sense cap inconvenient.

Informaciones prácticas sobre Josep

Imparto italiano. Para el/los nivel(es) primaria, ESO, bachillerato, selectividad, fp - formación profesional, estudios superiores, escuela de adultos, C1, básico, intermedio, avanzado.

Doy clases presenciales, en mi domicilio o en el tuyo.

Experiencia de Josep

Fa anys que dono classes d'italià. Els alumnes estan molt contents! Amb poc temps aprenen molt. M'adapto als interessos personals dels alumnes. M'agrada fer les classes dinàmiques, on la part oral, escrita i gramatical en formin part en cada una de les sessions.

Curriculum Vitae de Josep

Tinc curssos superats amb nota de l'institut italià de cultura de Barcelona. I avui en dia encara estic formant-me en nivells més avançats. Considero fonamental preparar-me per noves fites que puguin sorgir en un futur.

¡1a clase gratis! Satisfacción Garantizada más información

Profesores similares

¿Buscas clases de italiano cerca de casa? Te presentamos una selección de anuncios de profes que te pueden ayudar.