Ayuda
Ayuda Dar clases particulares
15 /h
Ester
Barcelona 
24h Responde en 24 horas
Perfil verificado
Superprof desde hace más de 3 años
Lengua cooficialCatalán
Desafortunadamente, este profesor no está disponible

Ingeniero Técnico Índustrial

Tinc la titulació d'Enginyer Tècnic en Química Industrial la qual em capacita per a impartir qualsevol ensenyament de la vessant científica i tecnològica. Compto a més, amb l’experiència docent de les 180 hores de pràctiques com a professora que vaig tenir l’oportunitat de realitzar a l'escola Joan Pelegrí de Barcelona dins el marc del Màster de Professorat de Secundària.
Per altra banda, durant l'any 2010 vaig obtenir amb la qualificació d'excel•lent, la certificació del Postgrau de Formació del Professorat de Tecnologia de Secundària a la UPC que juntament amb el meu interès pel món de la docència, fan que em senti motivada per a impartir classes de qualsevol de les matèries esmentades.
La meva condició de mare jove fan que impartir classes de reforç sigui una opció laboral ideal.
A més, la recent obtenció del Màster del Professorat i el Postgrau de Professorat de Tecnologia m'ha permès adquirir les metodologies més actuals i adequades per a cada matèria i alumne/a.

Informaciones prácticas sobre Ester

Imparto matemáticas, física, química, tecnología. Para el/los nivel(es) ESO.

Doy clases presenciales, en mi domicilio o en el tuyo.

Curriculum Vitae de Ester

Titulación : Ingeniero Técnico Química

Profesor

Desafortunadamente, este profesor no está disponible Satisfacción Garantizada más información

Profesores similares

¿Buscas clases de matemáticas cerca de casa? Te presentamos una selección de anuncios de profes que te pueden ayudar. Superprof también te puede proponer clases de física si lo necesitas. Aprender ya no es un problema, ¡encuentra clases de química para todos los gustos! Encontrar clases de tecnología nunca había sido más fácil: vas a adorar aprender.