Ayuda
Ayuda Dar clases particulares
Barcelona 
Guiomar
Barcelona 
  • (1 opinión)
Satisfacción 100% garantizada
15€ /h
¡1a clase gratis!
Guiomar
Barcelona
  • (1 opinión)
15€ /h
¡1a clase gratis!
Superprof desde hace más de 2 años
Perfil profe verificado
Responde en 24 horas
Nota de su alumnado: 5/5

Llicenciada en Filologia fa classes de català comunicatives i eficaces/Español para extranjeros comunicativo y profesional

Classes de català per a tots els nivells (Batxillerat, Universitat, empreses). Professora amb 10 anys d'experiència, autònoma legalment.
Classes individuals o en grup, adaptades a les necessitats de cada alumne (també conversa, català col·loquial, vocabularis específics per a professionals...) Preparació d'exàmens.
Àmplia experiència en empreses petites, mitjanes i grans. Tracte personalitzat, també amb alumnes amb problemes d'aprenentatge, dislèxies, etc.

Enfoc de les classes totalment comunicatiu, els aprenents parlen català des del primer dia.

Clases de español para extranjeros, todos los niveles, trabajo especializado según necesidades del alumno. I can teach in english if necessary.

Imparto español para extranjeros, catalán, traducción - italiano. Para el/los nivel(es) A1, A2, B1, B2, C1, C2, otros, primaria, ESO, bachillerato, selectividad, fp - formación profesional, estudios superiores, escuela de adultos.
Doy clases presenciales, en mi domicilio o en el tuyo.
Doy clases por webcam.
Lenguas cooficiales:Catalán, Valenciano

La opinión sobre Guiomar
  • 5/5

Todas nuestras evaluaciones son recabadas por nuestro equipo y son fiables. Corresponden a experiencias reales.

La recomendación sobre Guiomar

I
Itziar

La mejor profesora que he tenido. Paciente, unas explicaciones que vuelven sencillo lo más complicado. Sólo tengo palabras buenas para su labor profesional. Siempre busca el camino para que lo complicado sea asequible al estudiante. Siempre que tenga necesidad voy a recurrir a ella. La recomiendo sin lugar a dudas. Magnífica profesional

Experiencia de Guiomar

Sóc professora de català des de fa més de 10 anys, correctora i traductora amb molt professionalitat i experiència. Faig classes particulars i en grup (he treballat en diferents escoles, acadèmies i centres de formació). Les meves classes són totalment personalitzades, i sóc una persona empàtica i dotada per al tracte personal.

Prioritzo a les meves classes l'enfoc comunicatiu, que fa que l'alumne parli i exerciti la comprensió des de les primeres classes (tot i que l'enfoc depén sempre de les necessitats de l'alumne). Treballo amb molts materials diferents (audovisuals, gramaticals...) i n'elaboro personalitzadament quan és necessari.

Personalitzo les classes centrant-me no només ens els continguts sinó també en el procés d'aprenentatge i les capacitats específiques, dificultats, bloquejos... Actualment en formació coma terapeuta Gestalt, la meva feina com a professora es complementa i s'enriqueix amb la mirada als aspectes emocionals, poc atesos habitualment en l'ensenyament.

El meu percetatge d'aprovats en cas de preparació d'exàmens és gairebé el 100%. Tinc experiència amb diferents transtorns de l'aprenentatge i dislèxies.

Faig també correccions (treballo amb diferents editorials des de fa 15 anys), traduccions al català i revisió de treballs, així com ajuda en textos, tesines...

Como profesora de español para extranjeros, además de formación puedo aportar una amplia experiencia, con alumnos de numerosas nacionalidades.

Curriculum Vitae de Guiomar

Sóc llicenciada en Filologia Catalana i Filologia Hispànica per la UB (Universitat de Barcelona).

Tinc una àmplia experiència amb alumnes individuals, en grups (acadèmies) i en empreses com BBVA, Atos Origin, WL Gore, la Clínica Dexeus y muchas otras.

Profes similares

¿Buscas clases de español para extranjeros cerca de casa? Te presentamos una selección de anuncios de profes que te pueden ayudar. Superprof también te puede proponer clases de catalán si lo necesitas. Aprender ya no es un problema, ¡encuentra clases de traducción - italiano para todos los gustos!

València
Aprende idiomas en valencia benimaclet: italiano valenciano francés español para extranjeros tándems
10€
Laura
¡1a clase gratis!
Clases por webcam Clases presenciales Perfil verificado Responde en una hora
En su domicilio En tu domicilio Por webcam
1 h. 15€ 18€ 15€
5 h. 71€ 86€ 75€
10 h. 135€ 165€ 150€
15/h ¡1a clase gratis!