Ayuda
Ayuda Dar clases particulares
Llicenciat 19/h
Roger
Rubí 
17h Responde en 17 horas
Perfil verificado
Superprof desde hace más de 3 años
Lengua cooficialCatalán
¡1a clase gratis!
Reserva una clase

Llicenciat

Classes de violí i llenguatge musical. Professor llicenciat en violí al Conservatori Superior de Música de Barcelona i amb estudis de composició a l'ESMUC. Molta experiència com a instrumentista i professor.
Violí:
16 anys d'experiència com a professor de violí amb alumnes en proves a conservatoris, orquestres, cursos internacionals. Tots els nivells i edats. Molta experiència en l’iniciació per a infants i amb joves de nivell avançat de Grau Mig. Possibilitat de preparar proves a Superior. Disposició de local a Barcelona amb piano i pianista acompanyant per realitzar concerts, musica de cambra...
Llenguatge i teoria musical:
Iniciació al llenguatge musical per a infants i adults. Molta experiència com a professor de teòriques de grau mig per alumnes amb exàmens al Conservatori Superior de Música del Liceu. Aprèn de forma divertida i des de una bona base. Classes de grau inicial, grau mig i teoria musical. També classes en grup. Motivació i adaptació a les necessitats de cada alumne.

Informaciones prácticas sobre Roger

Imparto lenguaje musical, violín. Para el/los nivel(es) básico, intermedio, avanzado.

Doy clases presenciales, en mi domicilio o en el tuyo.

Doy clases por webcam.

Curriculum Vitae de Roger

Titulación : Licenciado Música - Violín

Profesor

¡1a clase gratis! Satisfacción Garantizada más información

Profesores similares

¿Buscas clases de lenguaje musical cerca de casa? Te presentamos una selección de anuncios de profes que te pueden ayudar. Superprof también te puede proponer clases de violín si lo necesitas.