Ayuda
Ayuda Dar clases particulares
10/h
Tam
Reus 
24h Responde en 24 horas
Perfil verificado
Lengua cooficialCatalán
¡1a clase gratis!
Reserva una clase

Llicenciatura en Filosofia i Grau en Psicologia

Hola, em dic Tam i sóc psicòloga, actualment estudiant de màster. També em vaig llicenciar en Filosofia per la Universitat Autònoma de Barcelona.
Tinc experiència amb nens i nenes, i adolescents, i porto anys impartint classes de Filosofia, Psicologia, Anglès, Català i Castellà, sobretot de Batxillerat i preparació en proves PAU, però també n'he donat de Primària i ESO.
M'agrada ensenyar i els meus alumnes sempre han obtingut bons resultats, pel que estic contenta i satisfeta, i per aquest motiu crec que se'm dóna bé. Així doncs, si necessites ajuda amb alguna matèria, en podem parlar sense cap compromís.

Informaciones prácticas sobre Tam

Imparto lengua castellana y literatura, filosofía. Para el/los nivel(es) primaria, ESO, bachillerato, selectividad, fp - formación profesional, estudios superiores, escuela de adultos.

Doy clases presenciales, en mi domicilio o en el tuyo.

Curriculum Vitae de Tam

Titulación : Licenciado Filosofía

Profesor

¡1a clase gratis! Satisfacción Garantizada más información

Profesores similares

¿Buscas clases de lengua castellana y literatura cerca de casa? Te presentamos una selección de anuncios de profes que te pueden ayudar. Superprof también te puede proponer clases de filosofía si lo necesitas.