Ayuda
Ayuda Dar clases particulares
Logopeda i mestra d'educació especial 15 /h
Laura
Barcelona 
24h Responde en 24 horas
Perfil verificado
Lengua cooficialCatalán
Desafortunadamente, este profesor no está disponible

Logopeda i mestra d'educació especial

Servei de Logopèdia a domicili.

Horari: A convenir

Logopeda amb experiència en dificultats del llenguatge oral (articulació, retard de la parla, estructuració...), llenguatge escrit (dificultats en la lectura i l'escriptura, dislèxia...) i altres alteracions miofuncionals (respiració oral, deglució atípica, dislàlies...).

La 1a visita és GRATUÏTA i sense cap compromís.

Altres serveis com reunions amb l'escola, avaluacions trimestrals per a valorar l'evolució de l'alumne i contacte amb altres professionals (dentistes, audioprotesistes, psicòlegs, etc.) tampoc tenen cap cost addicional.

També s'ofereix reforç en les tasques escolars per infants amb trastorns i/o dificultats en l'aprenentatge.

Preu per sessió: de 12 a 25 euros en funció del tipus d'intervenció.

Logopeda amb experiència en dificultats del llenguatge oral (articulació, retard de la parla, estructuració...), llenguatge escrit (dificultats en la lectura i l'escriptura, dislèxia...) i altres alteracions miofuncionals (respiració oral, deglució atípica, dislàlies...). També s'ofereix reforç en les tasques escolars per infants amb trastorns i/o dificultats en l'aprenentatge.

Informaciones prácticas sobre Laura

Imparto ayuda con los deberes, técnicas de estudio, lectura. Para el/los nivel(es) primaria, ESO, fp - formación profesional.

Doy clases presenciales, en tu domicilio.

Curriculum Vitae de Laura

Titulación : Diplomado Logopeda i mestra d'educació especial

Profesor

Desafortunadamente, este profesor no está disponible Satisfacción Garantizada más información

Profesores similares

¿Buscas ayuda con los deberes cerca de casa? Te presentamos una selección de anuncios de profes que te pueden ayudar. Superprof también te puede proponer clases de técnicas de estudio si lo necesitas. Aprender ya no es un problema, ¡encuentra clases de lectura para todos los gustos!