Ayuda
Ayuda Dar clases particulares
Mestra d’Educació Primària, Pedagoga i Tècnica d'Educació Infantil 12/h
Cristina
Polinyà 
24h Responde en 24 horas
Perfil verificado
Lengua cooficialCatalán
¡1a clase gratis!
Reserva una clase

Mestra d’Educació Primària, Pedagoga i Tècnica d'Educació Infantil

Sòc mestra d’Educació Primària, Pedagoga i Técnica Superior d’Educació Infantil.
He tingut diferents experiències laborals, totes relacionades amb l’àrea educativa, doncs és un aspecte vocacional. M’agrada molt impartir classes, ja que gaudeixo a l’hora d’ensenyar i poder ajudar a les persones. Porto vuit anys donant classes de reforç escolar, tant a acadèmies com de forma particular, a nens/es des de parvulari fins a Batxillerat.

Em considero capacitada per desenvolupar amb èxit les funcions de mestra, ja que tinc una àmplia formació i experiència en aquest àmbit i unes característiques personals favorables. Doncs sóc una persona molt responsable, pacient, activa, constant, agradable, pràctica, afectuosa amb els nens/es i simpàtica.

Informaciones prácticas sobre Cristina

Imparto ayuda con los deberes, técnicas de estudio, lectura. Para el/los nivel(es) primaria, ESO, escuela de adultos, bachillerato, selectividad, fp - formación profesional, estudios superiores.

Doy clases presenciales, en mi domicilio o en el tuyo.

Doy clases por webcam.

Curriculum Vitae de Cristina

Titulación : Licenciado Educación

Profesor

¡1a clase gratis! Satisfacción Garantizada más información

Profesores similares

¿Buscas ayuda con los deberes cerca de casa? Te presentamos una selección de anuncios de profes que te pueden ayudar. Superprof también te puede proponer clases de técnicas de estudio si lo necesitas. Aprender ya no es un problema, ¡encuentra clases de lectura para todos los gustos!