Ayuda
Ayuda Dar clases particulares
Mestra educació primària + reforç llengua catalana i castellana tots els nivells educatius. 15/h
Silvia
Vilanova i la Geltrú 
24h Responde en 24 horas
Perfil verificado
Superprof desde hace más de 3 años
Lengua cooficialCatalán
Desafortunadamente, este profesor no está disponible

Mestra educació primària + reforç llengua catalana i castellana tots els nivells educatius.

Cal tenir en compte que el procés d’aprenentatge és molt complex. No tot es basa en ''saber-se tal cosa’':aprenentatge memorístic; sinó més bé en obtenir una informació i reelaborar-la adaptada a la forma de ser i expressar-se del alumne: aprenentatge comprensiu. Aquest procés de reconstrucció dels continguts necessita de mètodes molt específics i diferents depenent de les necessitats i trets de cada alumne. Jo sóc una guia que ofereix les eines necessàries per aprendre.

Tot i que s'ha de fomentar que els alumnes facin les seves tasques de manera autònoma, molts cops no tenen els suficients recursos per dur-les a terme sense ajuda. A vegades els pares poden ajudar, però d'altres els alumnes necessiten suport professional. A les meves classes de reforç el que es treballa són aquelles coses que el nen o nena no ha entès a classe i la capacitat d’aprendre i estudiar amb autonomia: competència d'aprendre a aprendre.

Informaciones prácticas sobre Silvia

Imparto ayuda con los deberes, técnicas de estudio, lectura. Para el/los nivel(es) primaria, bachillerato, escuela de adultos, ESO, selectividad, fp - formación profesional, estudios superiores.

Doy clases presenciales, en mi domicilio o en el tuyo.

Doy clases por webcam.

Curriculum Vitae de Silvia

Titulación : Diplomado Magisteri educació primària

Profesor

Desafortunadamente, este profesor no está disponible Satisfacción Garantizada más información

Profesores similares

¿Buscas ayuda con los deberes cerca de casa? Te presentamos una selección de anuncios de profes que te pueden ayudar. Superprof también te puede proponer clases de técnicas de estudio si lo necesitas. Aprender ya no es un problema, ¡encuentra clases de lectura para todos los gustos!