Ayuda
Ayuda Dar clases particulares
Mestra vocacional d'educació primària dona classes particulars alumnes de Barcelona interessats  12 /h
Laura
Santa Coloma de Gramenet 
24h Responde en 24 horas
Perfil verificado
¡1a clase gratis!
Reserva una clase

Mestra vocacional d'educació primària dona classes particulars alumnes de Barcelona interessats

Em dic Laura i tinc 26 anys. Fa dos anys que vaig acabar el grau d'educació primària a la UAB i des de llavorens vaig fent classes de repàs. El meu objectiu a l'hora de donar el repàs és que el nen/a entengui realment el procediment i el motiu del resultat de la resolució d'aquest. És molt important saber el per què i per a que de les coses!! La meva metodologia és la descoberta del propi nen/a mitjançant la meva ajuda. A més considero que cal un repàs setmanal generic de tots els continguts treballats per refrescar la memòria.

Informaciones prácticas sobre Laura

Imparto ayuda con los deberes, técnicas de estudio, apoyo escolar, lectura, llengua catalana i literatura. Para el/los nivel(es) primaria, ESO, fp - formación profesional, escuela de adultos, bachillerato, selectividad, estudios superiores.

Doy clases presenciales, en tu domicilio.

Experiencia de Laura

Els alumnes que he donat repàs són de primer i segon de primària, els quals pel falta de concentració o d'autoestima baixa es veïen afectades les seves notes properes a un fracàs escolar. Gràcies al meu suport i confiança en ells han aprobat tots els examens i han passat de curs amb ganes de continuar estudiant i valorant la importància d'aprendre i conèixer.

Curriculum Vitae de Laura

- Batxillerat científic en l'escola l'Esperança.
- Grau superior de TEI en l'institut Salvador Seguí.
- Carrera d'eduació primària a la UAB.
- Estudi exploratiu de les relaciones entre alumnes dins d'un context multicultural.
- Nivell B1 d'anglés.
- Cursant curs de llenguatge de signes a la llar de persones sordes de Badalona.

¡1a clase gratis! Satisfacción Garantizada más información

Profesores similares

¿Buscas ayuda con los deberes cerca de casa? Te presentamos una selección de anuncios de profes que te pueden ayudar. Superprof también te puede proponer clases de técnicas de estudio si lo necesitas. Aprender ya no es un problema, ¡encuentra apoyo escolar para todos los gustos! Encontrar clases de lectura nunca había sido más fácil: vas a adorar aprender.