Ayuda
Ayuda Dar clases particulares
5 /h
Alba
Sant Feliu de Guíxols 
14h Responde en 14 horas
Perfil verificado
Lengua cooficialCatalán
¡1a clase gratis!
Reserva una clase

La Profe de Riells REFORÇ escolar a nens de 5 a 16 anys

Si el teu fill o filla necessita reforç i el que li passa es que a l'institut no acaba d'assolir les matèries a causa del mètode del professor o simplement li costa estudiar i no sap organitzar-se el temps d'estudi.....
La Profe de Riells.

Si sou de Riells o Batlloria la meva millor presentació és que pregunteu per mi, quan vulgueu em podeu enviar un whats en horari laboral, les classes NO son a domicili, els horaris dependran de l'edat del nen ja que faig grupets de màxim 3-4 nens del mateix curs, tot i això sempre hi ha flexibilitat horaria.

Si heu llegit fins aquí, moltíssimes gracies pel vostre temps i no dubteu en preguntar per mi, ja sigui posant-vos en contacte amb mi directament o preguntant a pares de l'escola o institut del vostre fill o filla.

Informaciones prácticas sobre Alba

Imparto ayuda con los deberes, técnicas de estudio, apoyo escolar, lectura, escritura creativa. Para el/los nivel(es) primaria, ESO.

Doy clases presenciales, en mi domicilio.

Curriculum Vitae de Alba

Titulación : Otro título o curso monitor en activitats extraescolars

Profesional

¡1a clase gratis! Satisfacción Garantizada más información

Profesores similares

¿Buscas ayuda con los deberes cerca de casa? Te presentamos una selección de anuncios de profes que te pueden ayudar. Superprof también te puede proponer clases de técnicas de estudio si lo necesitas. Aprender ya no es un problema, ¡encuentra apoyo escolar para todos los gustos! Encontrar clases de lectura nunca había sido más fácil: vas a adorar aprender.