Ayuda
Ayuda Dar clases particulares
Profesor de Ciencias Sociales, graduado en Historia y Mastèr en Formación del profesorado (CAP) imparte clases sobre esta especialidad. 10/h
Samuel
Ontinyent 
24h Responde en 24 horas
Perfil verificado
Lenguas cooficialesCatalán, Valenciano
¡1a clase gratis!
Reserva una clase

Profesor de Ciencias Sociales, graduado en Historia y Mastèr en Formación del profesorado (CAP) imparte clases sobre esta especialidad.

Les meues classes es basarien en reforçar aquells conceptes que l'alumnat no haja pogut entendre en les classes així com ampliació de conceptes acompanyats de metodologia puntera que ajude a l'alumnat en el seu procés.
La planificació i l'organització es un punt important, per tant les meues classes estarien regides per aquest dos preceptes.

Informaciones prácticas sobre Samuel

Imparto historia, geografía, ciencias sociales, cultura general, educación para la ciudadanía. Para el/los nivel(es) primaria, ESO, bachillerato, selectividad, fp - formación profesional, estudios superiores, escuela de adultos.

Doy clases presenciales, en mi domicilio o en el tuyo.

Doy clases por webcam.

Experiencia de Samuel

La meua experiència es resumeix en les diverses pràctiques que he realitzant tant en la carrera com en el màster i un any sent voluntari pedagògic en un col·legi impartint classes junt a una professora.

Hem treballat diverses metodologies capdavanteres en l'assignatura de Història i em treballat sense la necessitat d'un llibre de text, aportant bibliografia complementaria a aquest mètode.

Curriculum Vitae de Samuel

Sóc Graduat en Història per la Universitat de València i he realitzat el Màster que em capacita per a ser professor de Secundaria, Batxillerat, FP i escola d'adults.

He estat realitzat diverses pràctiques a diversos col·legis de la localitat així com un voluntariat pedagògic, per tant conec la metodologia en la qual treballen els professor i al mateix temps tinc material de suport que podria ajudar a l'alumnat.

¡1a clase gratis! Satisfacción Garantizada más información

Profesores similares

¿Buscas clases de historia cerca de casa? Te presentamos una selección de anuncios de profes que te pueden ayudar. Superprof también te puede proponer clases de geografía si lo necesitas. Aprender ya no es un problema, ¡encuentra clases de ciencias sociales para todos los gustos! Encontrar clases de cultura general nunca había sido más fácil: vas a adorar aprender.