Ayuda
Ayuda Dar clases particulares
Profesor de Primaria y Secundaria, con experiencia docente y en investigación académica 14/h
Àlex
Valencia 
24h Responde en 24 horas
Perfil verificado

Profesor de Primaria y Secundaria, con experiencia docente y en investigación académica

Professor de Secundària titulat per la Universitat de València, llicenciat en Història i màster en Història Contemporània i Educació Secundària, estudiant de doctorat, amb publicacions en revistes d'investigació, certificats d'idiomes (Cambridge First Certificate d'anglès i Grau Superior de la Junta Qualificadora de Coneixements en Valencià) i estudis musicals (grau mitjà professional). 10 anys d'experiència en classes particulars de reforç així com de tècniques d'estudi.

Min : 12.0€ - Max : 15.0€

Informaciones prácticas sobre Àlex

Imparto historia, geografía, ciencias sociales, otras materias de humanidades, cultura general. Para el/los nivel(es) primaria, ESO, bachillerato, selectividad, fp - formación profesional, estudios superiores, escuela de adultos, básico, intermedio, avanzado.

Doy clases presenciales, en mi domicilio o en el tuyo.

Doy clases por webcam.

Experiencia de Àlex

Sóc professor titulat amb més de 10 anys d'experiència treballant amb diverses edats (de 8 a 25 anys). Com a professor particular, dispose de materials i coneixements per al reforçament de les matèries d'humanitats i ciències socials (Geografia, Història, Història de l'Art, ...) i idiomes (Valencià, Castellà, Llatí).
Com a docent, em centre en les tècniques d'estudi més que en la matèria, perquè uns bons hàbits proporcionen el màxim rendiment acadèmic amb l'esforç just. A més, això permet un assoliment útil dels coneixements, més que la seua simple memorització.
La meua formació incial és d'historiador, branca en la que continue formant-me com a doctor després d'haver realitzat un Màster d'Investigació Interuniversitari (U. València - U. Complutense de Madrid) i el Màster en Professor de Secundària (UV).
Les meues inquietuts m'han portat a treballar en el món del teatre de forma ocasional, la qual cosa em fa comptar amb un ample ventall de recursos i coneixements de diversos tipus.

Curriculum Vitae de Àlex

Licenciatura en:Història
Postgrado/Máster en:Història Contemporània
Postgrado/Máster en:Professor de Secundària
Módulo grado medio/superior en:Animador Juvenil
Certificado en:Cambridge First Certificate
Certificado en:Nivell Superior de Valencià - C1 (JQCV)
Doctorado en:Història Contemporània i Cinema(cursando)
Módulo grado medio/superior en:Música

Satisfacción Garantizada más información

Profesores similares

¿Buscas clases de historia cerca de casa? Te presentamos una selección de anuncios de profes que te pueden ayudar. Superprof también te puede proponer clases de geografía si lo necesitas. Aprender ya no es un problema, ¡encuentra clases de ciencias sociales para todos los gustos! Encontrar clases de otras materias de humanidades nunca había sido más fácil: vas a adorar aprender.