Ayuda
Ayuda Dar clases particulares
Profesora de inglés con experiencia en preparación de exámenes oficiales, todas edades y niveles 25/h
Michelle
Barcelona 
1h Responde en 1 hora
Perfil verificado
Lengua cooficialCatalán
¡1a clase gratis!
Reserva una clase

Profesora de inglés con experiencia en preparación de exámenes oficiales, todas edades y niveles

Fa més de trenta anys que em dedico a l’ensenyament, i avui encara sento la mateixa passió per la meva feina que quan vaig impartir la primera classe. Quan vaig arribar a aquest país l'any 1985, molt poca gent parlava la meva llengua amb fluïdesa. Avui dia ja no és així, afortunadament, i m’agradaria pensar que d'alguna forma jo també he estat partícip d'aquest canvi. No hi ha sensació més gratificant que comprovar l'evolució d'un alumne des que arriba amb poques nocions fins que comença a construir frases i a mantenir una conversa en anglès.

Informaciones prácticas sobre Michelle

Imparto traducción - inglés, inglés británico, CAE, proficiency, reducción de acento inglés. Para el/los nivel(es) primaria, ESO, bachillerato, selectividad, fp - formación profesional, estudios superiores, escuela de adultos, básico, intermedio, avanzado.

Doy clases presenciales, en mi domicilio o en el tuyo.

Doy clases por webcam.

Experiencia de Michelle

Després de tants anys d'experiència crec que puc dir que conec les dificultats que poden tenir a l’hora de parlar i també els mètodes per ajudar-los en la comprensió, on considero que la lectura, el vocabulari i el diàleg amb un professor natiu resulten elements primordials.

Curriculum Vitae de Michelle

He creat i impartit cursos d’anglès per tot tipus de sectors: metges, advocats, enginyers, comptables, polítics... I de tots els nivells, des de principiants fins a Proficiency. He preparat candidats per exàmens oficials com TOEIC, First Certificate, CAE i Proficiency. I també he ensenyat a alumnes de totes les edats, des de nens de primària fins a gent gran en un centre cívic.

¡1a clase gratis! Satisfacción Garantizada más información

Profesores similares

¿Buscas clases de traducción - inglés cerca de casa? Te presentamos una selección de anuncios de profes que te pueden ayudar. Superprof también te puede proponer clases de inglés británico si lo necesitas. Aprender ya no es un problema, ¡encuentra clases de CAE para todos los gustos! Encontrar clases de proficiency nunca había sido más fácil: vas a adorar aprender.