Ayuda
Ayuda Dar clases particulares
Professor de català, castellà i francès, o qualsevol altre matèria relacionada amb el món de les humanitats. També faig classes d'iniciació al violí i de llenguatge musical elemental 20 /h
Arnau
Viladecans 
24h Responde en 24 horas
Perfil verificado
¡1a clase gratis!
Reserva una clase

Professor de català, castellà i francès, o qualsevol altre matèria relacionada amb el món de les humanitats. També faig classes d'iniciació al violí i de llenguatge musical elemental

Sóc un estudiant de 4t de carrera de llengua catalana i francesa a la UAB, sóc trilingüe (català, llengua materna; castellà i francès fluïts), sóc violinista i estic titulat amb el grau de 5è de grau mig en violí i llenguatge musical per la Royal Academy de Londres. Les meves classes van dirigides a alumnes que necessitin reforç en matèries de llengua catalana, castellana o francesa, en assignatures relacionades amb el batxillerat humanístic o a alumnes que vulguin aprendre de zero o millorar el seu nivell en alguna d'aquestes tres llengües.

El meu mètode docent es basa en l'explicació de la teoria corresponent de marea amena, clara i entenedora, combinada a la vegada amb exercicis pràctics continus a l'explicació per a un millor assoliment de la matèria, comentant els dubtes que es puguin tenir i resolent-los pacientment per tal que siguin compresos.

Informaciones prácticas sobre Arnau

Imparto lengua castellana y literatura, ortografía, gramática, llengua catalana i literatura, lenguas modernas. Para el/los nivel(es) primaria, ESO, bachillerato, selectividad, escuela de adultos, fp - formación profesional, estudios superiores.

Doy clases presenciales, en tu domicilio.

Experiencia de Arnau

Dono classes de violí i música des de fa un any a dos alumnes i en pocs mesos han aconseguit adquirir el nivell corresponent a segon de grau mig.

Com a professor de llengua, encara no he tingut la oportunitat d'exercir, però la gent que em demana ajuda sempre acaba obtenint bones qualificacions.

Curriculum Vitae de Arnau

Formació Acadèmica
• Educació Secundaria Obligatòria cursada en el Col•legi Santo Ángel de Gavà.
• Estudis de batxillerat humanístic cursats al mateix centre.
• Un curs intensiu de llengua francesa a l’Escola Oficial d’Idiomes (EOI) de Viladecans el juliol de 2011.
• Estudis de llenguatge musical, piano i violí cursats a l’Acadèmia Big Band de Viladecans (2008-2011)
• Estudis de llenguatge musical i violí cursats a l’Acadèmia MúsicAmat de Gavà.(2011-2012)
• Cursant la carrera d’Estudis de filologia Francesa i Catalana a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) des del curs 2012-2013 fins l’actualitat.
• Membre de l’Orquestra de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).
• Membre de l’ensemble de música barroca “The Ripieno Consort” de Barcelona.
• Membre de l’ensemble de música barroca “Ensemble Belshazzar”de Barcelona.
• Membre del “Quartet Autònom”, quartet de corda adjunt a l’Orquestra de la UAB.
• Membre de la companyia “Òpera Jove”, lligada al Gran Teatre del Liceu.
• Col•laborador amb l’ensemble de música barroca “Orquesta Canticela” de Barcelona.
• Membre del Cor Jove de la Coral Sant Jordi.

Idiomes:
Català: nivell alt parlat i escrit (llengua materna).
Castellà: nivell alt parlat i escrit.
Francès: nivell alt parlat i escrit.
Anglès: nivell bàsic parlat i escrit.

¡1a clase gratis! Satisfacción Garantizada más información

Profesores similares

¿Buscas clases de lengua castellana y literatura cerca de casa? Te presentamos una selección de anuncios de profes que te pueden ayudar. Superprof también te puede proponer clases de ortografía si lo necesitas. Aprender ya no es un problema, ¡encuentra clases de gramática para todos los gustos! Encontrar clases de llengua catalana i literatura nunca había sido más fácil: vas a adorar aprender.