Ayuda
Ayuda Dar clases particulares
13/h
Albert
Valencia 
24h Responde en 24 horas
Perfil verificado
Superprof desde hace más de 3 años
Desafortunadamente, este profesor no está disponible

Professor jove de valencià amb experiència i aptitud

Si vols rebre classes particulars d'ESO o Batxiller; si et vols preparar les PAU tant generals com per a majors de 25 anys, si vols rebre classes a nivell universitari; si et vols preparar algun examen de la Junta Qualificadora; JO SÓC LA MILLOR OPCIÓ!

Llicenciat en Filologia Catalana amb un 8 de nota mitjana, Grau Superior de Valencià de la JQCV, Màster en Professor d'Educació Secundària, simpàtic, jove, agradable, bon tracte amb els adolescents i amb experiència d'anys en classes particulars (possibilitat de demanar referències i títols que acrediten tot el que he dit).

Posa't en contacte amb mi i acordem preus i lloc, fins i tot amb un cafenet previ si fa falta. Tinc en compte la situació econòmica per la qual estan passant moltes cases, així que no dubtes a enviar-me un missatge. Un salut!

Informaciones prácticas sobre Albert

Imparto francés, valenciano. Para el/los nivel(es) primaria, ESO, bachillerato, selectividad, fp - formación profesional, estudios superiores, escuela de adultos.

Sólo doy clases por webcam.

Curriculum Vitae de Albert

Profesor

Desafortunadamente, este profesor no está disponible Satisfacción Garantizada más información

Profesores similares

¿Buscas clases de francés cerca de casa? Te presentamos una selección de anuncios de profes que te pueden ayudar. Superprof también te puede proponer clases de valenciano si lo necesitas.