Ayuda
Ayuda Dar clases particulares
Professor de llengua i literatura llicenciat amb més de 15 anys d'experiència en el sector dona classes tan de lletres com de ciències a nivells des de secundària a universitat. preu 20eur/h 20 /h
Joaquim
Terrassa 
24h Responde en 24 horas
Perfil verificado
Lengua cooficialCatalán
¡1a clase gratis!
Reserva una clase

Professor de llengua i literatura llicenciat amb més de 15 anys d'experiència en el sector dona classes tan de lletres com de ciències a nivells des de secundària a universitat. preu 20eur/h

Sóc doctor en ciències i diplomat en ciències i lletres específicament en matemàtiques i ciències socials amb molt experiència i aptitud per a la docència
La metodologia que utilitzo consisteix amb classes programades per no menys de 2 hores en les quals es centra el tema a desenvolupar de forma teòrica (abans però es dialoga amb l'estudiant i s'endevina el seu nivell) amb 45 minuts.
en segon lloc treballo conjuntament amb l'estudiant un material específic per la sessió (30-45 minuts segons ritme estudiant i nivell)
Finalment es dialoga de forma oberta amb l'estudiant (en cas de sessió de lletres) o sino es practiquen o expliquen els temes amb més dificultat (més en el cas de ciències)

Informaciones prácticas sobre Joaquim

Imparto lengua castellana y literatura, llengua catalana i literatura, literatura universal, lenguas modernas, ayuda en la redacción de memorias y tesis. Para el/los nivel(es) ESO, bachillerato, selectividad, fp - formación profesional, estudios superiores, escuela de adultos.

Doy clases presenciales, en mi domicilio o en el tuyo.

Experiencia de Joaquim

Tinc més de 15 anys d'experiència en el sector.

Potser han passat per les meves mans més de 1000 alumnes, ja que també tinc experiència en docència en grups a instituts i universitats.

Els resultats no depenen només de mi. Ara bé amb una bona planificació de sessions de sessions particulars les estadístiques em diuen que un 85% dels alumnes aproven.

Curriculum Vitae de Joaquim

Titulacions:
Enginyeria tècnica industrial
Enginyeria Industrial especialitat electricitat i ciències computacionals
Doctor en ciències de la computació
Master en ciències de la computació i matemàtica

He treballat a la Universitat Politècnica de Catalunya, al IES politècnic de Terrassa, A la Facultat de nàutica de Barcelona (FNB).

¡1a clase gratis! Satisfacción Garantizada más información

Profesores similares

¿Buscas clases de lengua castellana y literatura cerca de casa? Te presentamos una selección de anuncios de profes que te pueden ayudar. Superprof también te puede proponer clases de llengua catalana i literatura si lo necesitas. Aprender ya no es un problema, ¡encuentra clases de literatura universal para todos los gustos! Encontrar clases de lenguas modernas nunca había sido más fácil: vas a adorar aprender.