Ayuda
Ayuda Dar clases particulares
13 /h
Roger
Premià de Mar 
24h Responde en 24 horas
Perfil verificado
Lengua cooficialCatalán
Desafortunadamente, este profesor no está disponible

Professor Particular

Sóc estudiant del grau de Logopèdia de la UAB. Estic cursant el primer curs i he estudiat Batxillerat Científic. Aquest grau m'aporta molts coneixements en psicologia evolutiva tant infantil com adolescent; estudio temes relacionats amb l'àmbit biològic com anatomia i fisiologia, així com amb la física del so, el processament i adquisició del llenguatge, lingüística i l'educació escolar.
Per altra banda les classes que faig són d'una hora, puc aportar molts recursos, coneixements i metodologies a l'hora d'adquirir nous coneixements i també puc ajudar a l'alumne a organitzar-se i a estructurar la feina. A més a més també resolc tot tipus de dubtes de les matèries impartides a classe així com la resolució de problemes o diferents exercicis.
Crec doncs que puc aportar molts recursos perquè tinc la base dels coneixements impartits i puc millorar moltes de les dificultats que tinguin en qualsevol de les matèries.

Informaciones prácticas sobre Roger

Imparto ayuda con los deberes, técnicas de estudio. Para el/los nivel(es) básico, intermedio, avanzado, primaria, ESO.

Doy clases presenciales, en mi domicilio o en el tuyo.

Curriculum Vitae de Roger

Titulación : Graduado Logopedia

Estudiante

Desafortunadamente, este profesor no está disponible Satisfacción Garantizada más información

Profesores similares

¿Buscas ayuda con los deberes cerca de casa? Te presentamos una selección de anuncios de profes que te pueden ayudar. Superprof también te puede proponer clases de técnicas de estudio si lo necesitas.