Ayuda
Ayuda Dar clases particulares
10/h
Marc
Barcelona 
24h Responde en 24 horas
Perfil verificado
¡1a clase gratis!
Reserva una clase

Professor titulat. Assignatures: Història, Geografia i Filosofia. Eixample esquerra Barcelona

Les meves classes van dirigides a qualsevol persona amb dificultats amb l'àmbit humanístic. Tinc el Grau en Història per la Universitat de Barcelona. Els meus coneixements es posen al servei dels alumnes per poder entendre i raonar els esdeveniments polítics, socials i ambientals que conformen les Ciències Socials i Humanístiques.
Som exigent, i el meu sistema es bassa en la lectura i la crítica dels temes que ha de tractar l'alumne. Ja que aquestes assignatures s'aproven amb la redacció que es fa a partir de la comprensió dels mateixos continguts.
Anima't a aprendre!
Marc Nadal

Informaciones prácticas sobre Marc

Imparto historia, geografía, ciencias sociales, otras materias de humanidades, educación para la ciudadanía. Para el/los nivel(es) primaria, ESO, bachillerato, selectividad, fp - formación profesional, estudios superiores, escuela de adultos.

Doy clases presenciales, en mi domicilio o en el tuyo.

Doy clases por webcam.

Experiencia de Marc

Porto des de els 16 anys ajudant a alumnes. Almunes que van des de l'E.S.O fins a proves d'accés a la Universitat per a majors de 25 anys. Els resultats depenen de la entrega i determinació del mateix alumne, però som un gran motivador.

Curriculum Vitae de Marc

. Grau en Història
. Professor particular des de fa aproximadament 10 anys
. Redactor diari Ultima Hora. S.L Mallorca
. Màxima disponibilitat
. Carnet B1

¡1a clase gratis! Satisfacción Garantizada más información

Profesores similares

¿Buscas clases de historia cerca de casa? Te presentamos una selección de anuncios de profes que te pueden ayudar. Superprof también te puede proponer clases de geografía si lo necesitas. Aprender ya no es un problema, ¡encuentra clases de ciencias sociales para todos los gustos! Encontrar clases de otras materias de humanidades nunca había sido más fácil: vas a adorar aprender.