Ayuda
Ayuda Dar clases particulares
Professora d'anglès amb àmplia experiència amb persones de totes les edats i nivells 20/h
Berta
Manresa 
24h Responde en 24 horas
Perfil verificado
Lengua cooficialCatalán
¡1a clase gratis!
Reserva una clase

Professora d'anglès amb àmplia experiència amb persones de totes les edats i nivells

Sóc mestra i he treballat tan a escoles de primària com en escoles de música. Tinc un Màster en l'Adquisició de l'Anglès i Comunicació Intercultural (UAB) i un en Applied Linguistics (University of Bristol, Anglaterra). Actualment finalitzo el Doctorat en Didàctica de la Llengua Anglesa.
Tot i que m'encanta, especialment, l'ensenyament de l'anglès i la música (una combinació que estic estudiant i que és tot un món per descobrir),sóc una apassionada de l'educació transversal i integral de la persona. Les llengües no són una assignatura. Són una eina per fer-nos créixer, per ampliar la nostra visió de les coses i per gaudir del conèixer cultures i persones d'altres racons del món. Amb aquesta filosofia encaro i preparo les classes particulars. Treballo molt amb textos, material autèntic i que motivi a les persones segons els seus interessos i objectius.

Informaciones prácticas sobre Berta

Imparto inglés. Para el/los nivel(es) avanzado.

Doy clases presenciales, en mi domicilio o en el tuyo.

Experiencia de Berta

He fet classes particulars durant molts anys, des que vaig començar a estudiar a nivell universitari. He fet classes de "speaking" a persones que estaven interessades en millorar la seva capacitat de comunicar-se en anglès, ja fos per temes laborals, de necessitat de viatjar o per preparar un examen oficial. També he preparat alumnes pels exàmens de Cambridge.

Curriculum Vitae de Berta

Màster en Adquisició de l'Anglès i Comunicació Intercultural (Universitat Autònoma de Barcelona).
Master in Applied Linguistics (University of Bristol, United Kingdom).
Estudiant de Doctorat en Didàctica de la Llengua Anglesa al Departament de Didàctica de la Llengua i la Literatura de la Universitat Autònoma de Barcelona.

He treballat de mestra a nivell de primària a varis centres d'educació (ensenyant anglès, música i assignatures generals). També vaig treballar 4 anys a l'Escola de Música de Callús. Així mateix, vaig treballar en una escola de primària i secundària a l'illa de Java, a Indonèsia, durant 5 mesos de l'any 2013.
He treballat, també, de tècnica de suport a la recerca al Departament de Didàctica de l'anglès de la UAB, on actualment encaro la recta final dels estudis de doctorat.

¡1a clase gratis! Satisfacción Garantizada más información

Profesores similares

¿Buscas clases de inglés cerca de casa? Te presentamos una selección de anuncios de profes que te pueden ayudar.