Ayuda
Ayuda Dar clases particulares
Professora d'anglès, català, castellà i reforç amb els deures i els estudis a Olot 12 /h
Emma
Olot 
24h Responde en 24 horas
Perfil verificado
Lengua cooficialCatalán
¡1a clase gratis!
Reserva una clase

Professora d'anglès, català, castellà i reforç amb els deures i els estudis a Olot

Soc professora particular amb més de 5 anys d'experiència. Faig classes particulars d'anglès a nivells de primària, ESO, Batxillerat i fins a 4rt EOI ( Escola Oficial d'Idiomes ).
A més a més ja he treballat en una acadèmia d'idiomes com a professora de repàs de català i castellà per a gent d'aquí o estrangera.
I soc llicenciada en Història de l'Art per la Universitat Autònoma de Barcelona.

Actualment estic fent classes particulars a Olot, que és on resideixo. Faig classes individuals per a cada alumne perquè crec que així se n'apren més. El preu per hora de classe és de 12 euros.

Informaciones prácticas sobre Emma

Imparto ayuda con los deberes, lengua castellana y literatura, llengua catalana i literatura. Para el/los nivel(es) primaria, ESO, bachillerato, selectividad, fp - formación profesional, estudios superiores, escuela de adultos, básico, intermedio, avanzado.

Doy clases presenciales, en mi domicilio o en el tuyo.

Curriculum Vitae de Emma

Titulación : Licenciado Història de l'Art

Profesor

¡1a clase gratis! Satisfacción Garantizada más información

Profesores similares

¿Buscas ayuda con los deberes cerca de casa? Te presentamos una selección de anuncios de profes que te pueden ayudar. Superprof también te puede proponer clases de lengua castellana y literatura si lo necesitas. Aprender ya no es un problema, ¡encuentra clases de llengua catalana i literatura para todos los gustos!