Ayuda
Ayuda Dar clases particulares
Professora  de Ciències Socials i lletres en general 15/h
Natàlia
Premià de Dalt 
24h Responde en 24 horas
Perfil verificado
Superprof desde hace más de 3 años
Lengua cooficialCatalán
Desafortunadamente, este profesor no está disponible

Professora de Ciències Socials i lletres en general

Sóc llicenciada en Geografia i Història (Hªde l 'Art), vaig realitzar el Curs d'Adaptació Pedagògic i tinc el nivell C de català expedit per la Junta Permanent de Catalunya.Sóc la responsable de l' Estudi Assistit del CEIP Santa Anna de Premià de Dalt i he donat classes privades a alumnes de primària i secundària.M'interessa conèixer l'alumne/a i tot el que l'envolta per tal de personalitzar i optimitzar al màxim les hores que dedicarem a l'estudi. També realitzo entrevistes amb els tutors dels alumnes per tal de conèixer-los millor i saber què cal reforçar.És prioritari per mi treballar la motivació , organització del treball i les tècniques d'estudi així com crear el millor ambient de treball.

Informaciones prácticas sobre Natàlia

Imparto historia, otras materias de humanidades. Para el/los nivel(es) primaria, ESO, bachillerato, escuela de adultos, selectividad, fp - formación profesional, estudios superiores.

Doy clases presenciales, en mi domicilio o en el tuyo.

Doy clases por webcam.

Curriculum Vitae de Natàlia

Titulación : Licenciado Geografia y Historia (Hª del Arte)

Profesor

Desafortunadamente, este profesor no está disponible Satisfacción Garantizada más información

Profesores similares

¿Buscas clases de historia cerca de casa? Te presentamos una selección de anuncios de profes que te pueden ayudar. Superprof también te puede proponer clases de otras materias de humanidades si lo necesitas.