Ayuda
Ayuda Dar clases particulares
8/h
Isaura
El Perelló 
24h Responde en 24 horas
Perfil verificado
Lenguas cooficialesCatalán, Valenciano
¡1a clase gratis!
Reserva una clase

Professora d'ensenyament secundari i d'adults de llengua i literatura catalanes. També de diferents matèries d'ensenyament primari i secundari.

Sóc professora de llengua i literatura catalanes a l'ensenyament secundari, amb perfils professionals per atendre alumnat amb diferents tipus de diversitat i situacions emocionals amb unes tècniques d'estudi adaptades a la societat actual, com per exemple les eines TIC.
Sobretot, les meves classes van dirigides a alumnat de llengua i literatura catalanes de secundària, batxillerat i adults. Però també ofereixo classes particulars de diferents nivells i matèries, com llengua i literatura espanyoles i anglès tant de primària com de secundària. Pregunteu-me sense cap tipus de compromís.

Informaciones prácticas sobre Isaura

Imparto ayuda con los deberes, técnicas de estudio, lectura, ortografía, llengua catalana i literatura. Para el/los nivel(es) primaria, ESO, bachillerato, selectividad, fp - formación profesional, estudios superiores, escuela de adultos.

Doy clases presenciales, en mi domicilio.

Doy clases por webcam.

Experiencia de Isaura

Actualment, exerceixo com a professora de llengua i literatura a l'ensenyament secundari. Tot i amb això, he treballat com a monitora de lleure amb nens i nenes a partir de 3 anys i he donat classes particulars a alumnat de tot tipus i de diferents nivells (de 3 a 18 anys).

Curriculum Vitae de Isaura

-Títol de monitora de lleure i ludoteca.
-Cursos de cultura popular i assistència a jornades sobre l'estudi del folklore.
-Grau en Llengua i Literatura Catalanes.
-Màster de Formació de Professorat d’Educació Secundària Obligatòria i Batxillerat, Formació Professional i Ensenyament d’Idiomes.
-Curs en Comunicació i Gestió docent.
-Curs en Aplicacions 2.0.
-Curs en Atenció a la diversitat. Altes capacitats.
-Curs sobre educació emocional.

¡1a clase gratis! Satisfacción Garantizada más información

Profesores similares

¿Buscas ayuda con los deberes cerca de casa? Te presentamos una selección de anuncios de profes que te pueden ayudar. Superprof también te puede proponer clases de técnicas de estudio si lo necesitas. Aprender ya no es un problema, ¡encuentra clases de lectura para todos los gustos! Encontrar clases de ortografía nunca había sido más fácil: vas a adorar aprender.