Ayuda
Ayuda Dar clases particulares
11 /h
Elsa
Sabadell 
24h Responde en 24 horas
Perfil verificado
Lengua cooficialCatalán
Desafortunadamente, este profesor no está disponible

Professora de Història, Filosofia i Anglès

Soc llicenciada en Història per la Universitat Autònoma de Barcelona, especialitat en Arqueologia.
Tinc el màster oficial de professorat de Secundària i Batxillerat en Humanitats. Amb experiència com a professora d'institut i en classes particulars a adolescents i adults.
Coneixements a nivell universitari de Filosofia i Història de la Filosofia, Geografia i Geologia.
Control de l'anglès a nivell oral i escrit amb el títol oficial de l'escola oficial d'idiomes i experiència a l'estranger.
M'he especialitat sobretot en tècniques per a la comprensió i realització de COMENTARIS DE TEXT de qualsevol branca d'humanitats.

Treballo en un museu a mitja jornada però ser professora m'apassiona i donar classes de repàs o ajudar als estudiants em permet estar en contacte amb aquesta professió. Soc molt exigent durant les classes i utilitzo exercicis poc habituals que trenquen la rutina. Tot i que el mínim són 10 euros la hora puc baixar el preu i adaptar-me sense problemes.


Informaciones prácticas sobre Elsa

Imparto técnicas de estudio, filosofía. Para el/los nivel(es) primaria, ESO, bachillerato, selectividad, fp - formación profesional, escuela de adultos, estudios superiores.

Doy clases presenciales, en mi domicilio o en el tuyo.

Curriculum Vitae de Elsa

Titulación : Master Professora Humanitats

Profesor

Desafortunadamente, este profesor no está disponible Satisfacción Garantizada más información

Profesores similares

¿Buscas clases de técnicas de estudio cerca de casa? Te presentamos una selección de anuncios de profes que te pueden ayudar. Superprof también te puede proponer clases de filosofía si lo necesitas.