Ayuda
Ayuda Dar clases particulares
14 /h
Marta
Barcelona 
24h Responde en 24 horas
Perfil verificado
Superprof desde hace más de 3 años
Lengua cooficialCatalán
Desafortunadamente, este profesor no está disponible

Professora d'iniciació al PIANO (tot tipus d'estils) i de REFORÇ escolar.

Sóc estudiant universitària d'Humanitats i estudiant de música al Taller de músics i a l'Escola de Música Moderna de Badalona.

PIANO: Dirigit a persones que vulguin iniciar-se al piano. Les classes seran dinàmiques. La part teòrica (imprescindible) serà sempre aplicada a l'instrument. Així doncs, les primeres classes seran sobre lectura de partitures (en el cas que l'alumne no en sàpiga). Podem fer les cançons o temes que l'alumne/a desitji, així com entendre l'estructura del tema escollit amb la finalitat de poder realizar una petita improvització. En definitiva, pràctica i teoria alhora i en una mateixa direcció. L'objectiu és aprendre.

REFORÇ ESCOLAR: Desde Educació Primària fins a la E.S.O. Fa tres anys que dono classes particulars a alumnes d'E.S.O de totes les assignatures.

Les classes poden ser en català o en castellà. Pel que fa al lloc, és possible realitzar-les tant al domicili de l'alumne/a com al meu domicili.

Gràcies.

Informaciones prácticas sobre Marta

Imparto ayuda con los deberes, técnicas de estudio, lectura. Para el/los nivel(es) primaria, ESO, básico.

Doy clases presenciales, en mi domicilio o en el tuyo.

Curriculum Vitae de Marta

Titulación : Graduado Humanidades

Estudiante

Desafortunadamente, este profesor no está disponible Satisfacción Garantizada más información

Profesores similares

¿Buscas ayuda con los deberes cerca de casa? Te presentamos una selección de anuncios de profes que te pueden ayudar. Superprof también te puede proponer clases de técnicas de estudio si lo necesitas. Aprender ya no es un problema, ¡encuentra clases de lectura para todos los gustos!