Ayuda
Ayuda Dar clases particulares
18/h
Natalia
Gerona 
24h Responde en 24 horas
Perfil verificado
Lengua cooficialCatalán
Desafortunadamente, este profesor no está disponible

Professora de repàs i preparació proves accés

Sóc Llicenciada en Biologia i estic en possessió d'un Màster Oficial d' Especialització en ciències, així com també disposo del Màster Oficial en Formació del Professorat.

Fa anys que em dedico a l'ensenyança a primària, ESO i Batxillerat, tant de les assignatures de ciències com de lletres i anglès. També tinc àmplia experiència en la preparació d'alumnes per a les proves d'accés de les següents assignatures: anglès, biologia i geologia, matemàtiques i química.
Per últim dir que, també he impartit classes per adults de català.

Tinc disponibilitat horària tant a l'hivern com a l'estiu, generalment en horari de tardes. Podeu contactar-me al telèfon (información oculta)

Informaciones prácticas sobre Natalia

Imparto matemáticas, biología, otras ciencias. Para el/los nivel(es) primaria, ESO, bachillerato, selectividad, fp - formación profesional, estudios superiores, escuela de adultos.

Doy clases presenciales, en mi domicilio o en el tuyo.

Doy clases por webcam.

Curriculum Vitae de Natalia

Titulación : Master Màster en Formació del Professorat (CAP)

Profesor

Desafortunadamente, este profesor no está disponible Satisfacción Garantizada más información

Profesores similares

¿Buscas clases de matemáticas cerca de casa? Te presentamos una selección de anuncios de profes que te pueden ayudar. Superprof también te puede proponer clases de biología si lo necesitas. Aprender ya no es un problema, ¡encuentra clases de otras ciencias para todos los gustos!