Ayuda
Ayuda Dar clases particulares
Psicòloga col·legiada imparteix Classes de Repàs, Tècniques d'Estudi i Classes de Piano 12/h
Marina
Sant Pere Pescador 
3h Responde en 3 horas
Perfil y títulos verificados
Superprof desde hace más de 3 años
Lenguas cooficialesCatalán, Valenciano
¡1a clase gratis!
Reserva una clase

Psicòloga col·legiada imparteix Classes de Repàs, Tècniques d'Estudi i Classes de Piano

Em dic Marina, sóc psicòloga especialitzada en psicologia clínica.

Imparteixo classes de repàs d'Educació Primària, ESO i Batxillerat de tot tipus d'assignatures, així com també ensenyo tècniques d'estudi per tal que els alumnes puguin aprofitar a fons les seves capacitats i alhora ser el màxim d'eficients mentre estudien.

Tinc experiència en casos de fracàs escolar i alumnes amb dificultats d'aprenentatge, sobretot amb Transtorn per Dèficit d'Atenció amb i sense Hiperactivitat (TDA/TDAH). Es pot combinar fer classes i/o tècniques d'estudi amb reeducacions a domicili.

Si necessites un cop de mà amb els deures o vols aprendre altres maneres d'estudiar per treure el màxim rendiment del teu temps, no dubtis en contactar-me.

També faig classes de piano des de fa 8 anys tant a nens com a adults.


Per qualsevol dubte podeu contactar amb mi al tel. (información oculta)

Gràcies


P.D.: Per consultes de psicologia o assessorament psicopedagògic podeu contactar amb mi al mateix telèfon.

Classes de Tècniques d'Estudi: 12€/hora*
Educació Primària i ESO: 12€/hora*
Batxillerat: 13€/hora*
Classes de preparació per accés al Grau Mitjà o al Grau Superior: 14-15€/hora
Classes d'assignatures del Grau en Psicologia: 14-15€/hora
Classes de Piano i Llenguatge Musical: 18€/hora

*En funció del desplaçament hi sumo 1 o 2€ més. Si no m'he de desplaçar gaire lluny no hi sumo res.

Informaciones prácticas sobre Marina

Imparto apoyo escolar, técnicas de estudio, orientación escolar, preparación oposiciones / exámenes, ayuda en la redacción cv - carta de presentación. Para el/los nivel(es) primaria, ESO, bachillerato, selectividad, fp - formación profesional, estudios superiores, escuela de adultos.

Doy clases presenciales, en mi domicilio o en el tuyo.

Doy clases por webcam.

Experiencia de Marina

Fa 8 anys que faig classes i al llarg d'aquest temps he tingut alumnes que han aconseguit assolir els seus objectius, des d'aprovar el curs fins a entrar a un grau de FP Superior o entrar a la universitat.
També he tingut alumnes que han après a tocar el piano i diferents conceptes musicals associats, així com també adults que han superat satisfactòriament les proves teòriques i els psicotècnics per formar part del cos de la policia municipal.

Curriculum Vitae de Marina

Titulación : Máster Psicología Clínica, Licenciatura en Psicología, Estudios musicales de grado medio (Conservatori Isaac Albéniz de Girona).

Profesional: Psicóloga General Sanitaria, curso "Understanding the Brain-The neurobiology of everyday life" (Universidad de Chicago), curso de RRHH "Claves para gestionar personas" (IESE Business School, Universidad de Navarra), formación PIR, curso de Fonamentos de Coaching (Col•legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya), especialización en Intervención Educativa en contextos de Diversidad (UAB), técnico educativo con personas con discapacidad intelectual (Grup Catalònia), Psicóloga formadora de Inteligencia Emocional.

¡1a clase gratis! Satisfacción Garantizada más información

Profesores similares

¿Buscas apoyo escolar cerca de casa? Te presentamos una selección de anuncios de profes que te pueden ayudar. Superprof también te puede proponer clases de técnicas de estudio si lo necesitas. Aprender ya no es un problema, ¡encuentra clases de orientación escolar para todos los gustos! Encontrar preparación oposiciones / exámenes nunca había sido más fácil: vas a adorar aprender.