Ayuda
Ayuda Dar clases particulares
Psicopedagoga ofereix classes de reforç escolar nivell primària i eso, aprenentatge de tècniques d'estudi i de cangur a barcelona 12/h
Silvia
Barcelona 
24h Responde en 24 horas
Perfil y títulos verificados
Lengua cooficialCatalán
¡1a clase gratis!
Reserva una clase

Psicopedagoga ofereix classes de reforç escolar nivell primària i eso, aprenentatge de tècniques d'estudi i de cangur a barcelona

Sóc psicopedagoga i educadora social i ofereixo classes de reforç escolar i tècniques d'estudi de totes les matèries a nivell primària i ESO. Per a que un nen aprengui de forma significativa és important que estigui motivat, que els continguts s'adeqüin a les seves necessitats i possibilitats, i partir del que l'alumne ja sap (coneixements) per tal de crear nous aprenentatges i així assegurar la seva comprensió. Aquesta és una metodologia necessària per a un bon aprenentatge.

També ofereixo hores de cangur, adaptant-me a les necessitats dels infants i les famílies.

Informaciones prácticas sobre Silvia

Imparto ayuda con los deberes, apoyo escolar, técnicas de estudio, lectura, cuidado de niños. Para el/los nivel(es) primaria, ESO, escuela de adultos.

Doy clases presenciales, en mi domicilio o en el tuyo.

Doy clases por webcam.

Experiencia de Silvia

La meva experiència laboral ha sigut bàsicament amb nens/es i adolescents, he treballat en un CRAE amb infants de 4 a 17 anys, de monitora de lleure, d'educadora a un esplai, i de professora de reforç escolar de totes les matèries a nens de primària i ESO. L'any passat també vaig realitzar les meves pràctiques en una escola i vaig realitzar un projecte d'educació emocional.

Curriculum Vitae de Silvia

Estic diplomada en educació social i llicenciada en psicopedagogia. Aquest any realitzaré un postgrau en educació emocional i benestar. També tinc el títol de manipuladora d'aliments i primers auxilis.

¡1a clase gratis! Satisfacción Garantizada más información

Profesores similares

¿Buscas ayuda con los deberes cerca de casa? Te presentamos una selección de anuncios de profes que te pueden ayudar. Superprof también te puede proponer apoyo escolar si lo necesitas. Aprender ya no es un problema, ¡encuentra clases de técnicas de estudio para todos los gustos! Encontrar clases de lectura nunca había sido más fácil: vas a adorar aprender.