Ayuda
Ayuda Dar clases particulares
12 /h
Manel
Santa Coloma de Cervelló 
24h Responde en 24 horas
Perfil verificado
Lengua cooficialCatalán
Desafortunadamente, este profesor no está disponible

Des de fa més de quatre anys i mig ajudo a nens i nenes de la ESO a adquirir un bon nivell de matemàtiques. Mai cap alumne ha suspès!

El meu nom és Jordi Armora, actualment estic cursant 4rt de carrera a l'INEFC de Barcelona i 2n de carrera a ADE (administració i direcció d'empreses). Tinc 21 anys

Faig classes de repàs des de fa quatre anys i mig, sempre amb nois i noies de la ESO, des de primer fins a quart. Amb la majoria d'aquests nois començàvem les classes quan tenien, entre d'altres assignatures, les mates suspeses però, en un màxim d'un mes, passaven a aprovar els examens.

Intento establir una bona relació alumne-professor, em centro en com actuen davant certs problemes, operacions, situacions etc. i, a partir d'aquí, enfoquem com seran les futures classes.


Tinc ganes d'ajudar, m'agrada estar amb nois i noies i, quan es tracta de l'educació d'ells i elles, la serietat és màxima.


Gràcies i fins ben aviat!


Jordi


Informaciones prácticas sobre Manel

Imparto matemáticas. Para el/los nivel(es) ESO.

Doy clases presenciales, en mi domicilio o en el tuyo.

Experiencia de Manel

Quatre anys i mig donant classes de repàs a nois i noies de 1r a 4rt de la ESO de diferents escoles de Barcelona i Sant Boi de Llobregat, amb uns resultats dels quals n'estic molt i molt satisfet, a l'igual que els mateixos alumnes i pares.

Curriculum Vitae de Manel

Actualment estic cursant 4rt de carrera a l'INEFC de Barcelona i 2n de carrera a ADE (administració i direcció d'empreses).

Desafortunadamente, este profesor no está disponible Satisfacción Garantizada más información

Profesores similares

¿Buscas clases de matemáticas cerca de casa? Te presentamos una selección de anuncios de profes que te pueden ayudar.