Ayuda
Ayuda Dar clases particulares
Reforç acadèmic de ciències a Secundària, Batxillerat i preparació Selectivitat a Girona 14 /h
Raquel
Gerona 
24h Responde en 24 horas
Perfil y títulos verificados
Lengua cooficialCatalán
¡1a clase gratis!
Reserva una clase

Reforç acadèmic de ciències a Secundària, Batxillerat i preparació Selectivitat a Girona

Em dic Raquel, sóc llicenciada en Biotecnologia i tinc el Màster de Formació de Professorat de Secundària i Batxillerat. Després de treballar com a tècnic predoctoral d'investigació a l'Hospital Clínic, he dedicat els últims anys a donar classes a diverses escoles i, actualment, i des de fa més de 10 anys, dono classes a nivell particular. Si necessites reforçar qualsevol de les matèries de ciències (biologia, química i matemàtiques) o català/castellà/anglès/francès només cal que et posis en contacte amb mi.

Ofereixo també classes per a preparació de l'assignatura de Biologia i Química per a la Selectivitat, preparació per a la prova d'accés a la Universitat per a majors de 25 anys, preparació per a la prova d'accés a Cicles Formatius, suport per a alumnes de Cicles Formatius i seguiment de Treballs de Recerca relacionats amb l'àmbit científic.

Les classes que ofereixo són en grups molt reduïts de màxim 3 persones per garantir una atenció individualitzada a l'alumne. Els petits grups intenten respectar curs i edat de l'alumnat per crear un ambient més homogeni.

Preu classes 2-3 persones:
- Primària: 9€/h
- 1r i 2n ESO: 10€/h
- 3r i 4rt ESO: 11€/h
- 1r Batxillerat: 12€/h
- 2n Batxillerat: 13€/h

Per a més detalls només cal que contactis amb mi.

Informaciones prácticas sobre Raquel

Imparto matemáticas, física, química, biología. Para el/los nivel(es) primaria, ESO, bachillerato, selectividad, fp - formación profesional, estudios superiores, escuela de adultos.

Doy clases presenciales, en mi domicilio.

Experiencia de Raquel

Em dic Raquel. Ofereixo classes de ciències a nivell de Secundària i Batxillerat. Tinc més de 10 anys d'experiència en el món docent tant a escoles com a nivell particular.

Intento fer classes dinàmiques per resoldre tot tipus de dubtes i on l'alumne es senti còmode i agafi seguretat amb la matèria.

Curriculum Vitae de Raquel

Titulació: Llicenciada en Biotecnologia

Tècnic predoctoral a l'Hospital Clínic de Girona en el grup d'investigació de Malalties Pulmonars i Hipertensió.

Professora a diverses escoles

Experiència durant més de deu anys en classes particulars

¡1a clase gratis! Satisfacción Garantizada más información

Profesores similares

¿Buscas clases de matemáticas cerca de casa? Te presentamos una selección de anuncios de profes que te pueden ayudar. Superprof también te puede proponer clases de física si lo necesitas. Aprender ya no es un problema, ¡encuentra clases de química para todos los gustos! Encontrar clases de biología nunca había sido más fácil: vas a adorar aprender.