Ayuda
Ayuda Dar clases particulares
8 /h
Estudi
Palma de Mallorca 
24h Responde en 24 horas
Verificación pendiente
Lengua cooficialCatalán
Desafortunadamente, este profesor no está disponible

Reforç escolar, estudi dirigit, proves accés, selectivitat... Totes les assignatures.

Treballem de manera diferent a l'habitual, amb especial atenció a les necessitats de l'alumne, respectant el seu ritme i les seves inquietuds personals.
Grups molt reduïts i homogenis. Aprenentatge cooperatiu. Atenció a la diversitat. Professores titulades, en actiu i amb molta experiència docent.
Tots els nivells: de primària fins a batxillerat, proves d'accés a grau mitjà i superior, selectivitat,...
Totes les matèries.
Taller de reforç escolar. Grups d'estudi dirigit. Aula d'idiomes. Orientació psicopedagògica, problemes de conducta, falta de motivació, …Tallers monogràfics: tècniques d'estudi, escriptura creativa, lectura comprensiva,...

Especial atenció a les necessitats de l'alumne,respectant el seu ritme i les seves inquietuds. Grups reduïts i homogenis.Aprenentatge cooperatiu.Atenció a la diversitat.Tots els nivells: primària a batxillerat,proves d'accés a grau mitjà i superior, selectivitat...Totes les matèries. Taller de reforç escolar.Grups d'estudi dirigit.Aula d'idiomes.Orientació psicopedagògica, problemes de conducta, falta de motivació, …Tallers monogràfics: tècniques estudi,escriptura creativa,lectura comprensiva...

Informaciones prácticas sobre Estudi

Imparto ayuda con los deberes, técnicas de estudio, lengua castellana y literatura. Para el/los nivel(es) primaria, ESO, bachillerato, selectividad, fp - formación profesional, estudios superiores, escuela de adultos.

Doy clases presenciales, en mi domicilio.

Curriculum Vitae de Estudi

Titulación : Otro título o curso Altres

Profesor

Desafortunadamente, este profesor no está disponible Satisfacción Garantizada más información

Profesores similares

¿Buscas ayuda con los deberes cerca de casa? Te presentamos una selección de anuncios de profes que te pueden ayudar. Superprof también te puede proponer clases de técnicas de estudio si lo necesitas. Aprender ya no es un problema, ¡encuentra clases de lengua castellana y literatura para todos los gustos!