Ayuda
Ayuda Dar clases particulares
Palma de Mallorca 
Estudi
Palma de Mallorca 
Satisfacción 100% garantizada
8€ /h
Desafortunadamente, este profesor no está disponible
Estudi
Palma de Mallorca
8€ /h
Desafortunadamente, este profesor no está disponible
Superprof desde hace más de 2 años
Verificación pendiente
Responde en 24 horas
1a clase gratis

Reforç escolar, estudi dirigit, proves accés, selectivitat... Totes les assignatures.

Treballem de manera diferent a l'habitual, amb especial atenció a les necessitats de l'alumne, respectant el seu ritme i les seves inquietuds personals.
Grups molt reduïts i homogenis. Aprenentatge cooperatiu. Atenció a la diversitat. Professores titulades, en actiu i amb molta experiència docent.
Tots els nivells: de primària fins a batxillerat, proves d'accés a grau mitjà i superior, selectivitat,...
Totes les matèries.
Taller de reforç escolar. Grups d'estudi dirigit. Aula d'idiomes. Orientació psicopedagògica, problemes de conducta, falta de motivació, …Tallers monogràfics: tècniques d'estudi, escriptura creativa, lectura comprensiva,...

Especial atenció a les necessitats de l'alumne,respectant el seu ritme i les seves inquietuds. Grups reduïts i homogenis.Aprenentatge cooperatiu.Atenció a la diversitat.Tots els nivells: primària a batxillerat,proves d'accés a grau mitjà i superior, selectivitat...Totes les matèries. Taller de reforç escolar.Grups d'estudi dirigit.Aula d'idiomes.Orientació psicopedagògica, problemes de conducta, falta de motivació, …Tallers monogràfics: tècniques estudi,escriptura creativa,lectura comprensiva...

Imparto ayuda con los deberes, lengua castellana y literatura, técnicas de estudio. Para el/los nivel(es) primaria, ESO, bachillerato, selectividad, fp - formación profesional, estudios superiores, escuela de adultos.
Doy clases presenciales, en mi domicilio.
Lengua cooficial:Catalán

Curriculum Vitae de Estudi

Titulación : Otro título o curso Altres

Profesor

Profes similares

¿Buscas ayuda con los deberes cerca de casa? Te presentamos una selección de anuncios de profes que te pueden ayudar. Superprof también te puede proponer clases de lengua castellana y literatura si lo necesitas. Aprender ya no es un problema, ¡encuentra clases de técnicas de estudio para todos los gustos!

En su domicilio En tu domicilio Por webcam
1 h. 8€ No disponible No disponible
5 h. 38€ No disponible No disponible
10 h. 75€ No disponible No disponible
Desafortunadamente, este profesor no está disponible