Ayuda
Ayuda Dar clases particulares
Repàs de Llatí, Grec i Humanitats. Repaso de Latín, Griego y Humanidades. 15 /h
Mateu
Sa Pobla 
24h Responde en 24 horas
Perfil verificado
Lengua cooficialCatalán
¡1a clase gratis!
Reserva una clase

Repàs de Llatí, Grec i Humanitats. Repaso de Latín, Griego y Humanidades.


Sóc Graduat en Filologia Clàssica per la UB, tinc el Máster de professorati experiència com a professor de clàssiques a diversos IES. Dono classes de repàs de Llatí i Grec a alumnes de 4t d'E.S.O., Batxillerat (preparació de la Selectivitat), i primer curs de Filologia. També puc donar classes de repàs de Català, Castellà, Història o Filosofia.

Els preus de les classes poden variar en funció de les hores contractades o si m'he de desplaçar.

Informaciones prácticas sobre Mateu

Imparto lengua castellana y literatura, latín, gramática, llengua catalana i literatura, griego. Para el/los nivel(es) primaria, ESO, bachillerato, selectividad, estudios superiores.

Doy clases presenciales, en mi domicilio o en el tuyo.

Experiencia de Mateu

Dono clàsses de repàs de fa més de cinc anys i he treballat a diversos instituts gairebé tot el curs 2015-2016. Tots els meus alumnes han progressat i han obtingut bons resultats (100% d'aprovats a la Selectivitat). També he ajudat alguns alumnes de primer de Filologia (Catalana, Hispànica, Anglesa) amb l'assignatura de Llatí o Història de la llengua.

Curriculum Vitae de Mateu

Grau de Filologia Clàssica a la UB.
Màster de Formació del Professorat en Educació Secundària a la UNED.
Diversos cursets de formació del professorat.

¡1a clase gratis! Satisfacción Garantizada más información

Profesores similares

¿Buscas clases de lengua castellana y literatura cerca de casa? Te presentamos una selección de anuncios de profes que te pueden ayudar. Superprof también te puede proponer clases de latín si lo necesitas. Aprender ya no es un problema, ¡encuentra clases de gramática para todos los gustos! Encontrar clases de llengua catalana i literatura nunca había sido más fácil: vas a adorar aprender.