Ayuda
Ayuda Dar clases particulares
11/h
Joan
Molins de Rei 
5h Responde en 5 horas
Perfil verificado
Lengua cooficialCatalán
Desafortunadamente, este profesor no está disponible

Repàs recuperacions, selectivitat, millora de resultats, tècniques d'estudi, ajuda deures

Sóc professor de l'àmbit científic tecnològic amb experiència docent de molt anys. Com que de l'experiència de tutories, tècniques d'estudi, suport, millora de resultats i examens de diverses matèries, hi ha una acumulació d'experiència que pot ser molt profitosa per els nois i noies que han de fer recuperacions o fer selectivitat. Penso que m'adapto a la situació personal de l'alumne/a i treballo sobre les mancances d'hàbits i destreses que s'haurien de tenir en certs nivells dels esudis. Les classes les faig habitualment a domicili per questions de comoditat de l'alumne. També m'adapto a les necessitats que poguessin sorgir. Com a professor insisteixo molt en punts: repetir quan cal, paciència, claretat i aspectes propis de la professió docent

Informaciones prácticas sobre Joan

Imparto matemáticas, física, química. Para el/los nivel(es) primaria, ESO, bachillerato, selectividad, fp - formación profesional, estudios superiores, escuela de adultos.

Doy clases presenciales, en tu domicilio.

Doy clases por webcam.

Curriculum Vitae de Joan

Titulación : Master Quimica

Profesor

Desafortunadamente, este profesor no está disponible Satisfacción Garantizada más información

Profesores similares

¿Buscas clases de matemáticas cerca de casa? Te presentamos una selección de anuncios de profes que te pueden ayudar. Superprof también te puede proponer clases de física si lo necesitas. Aprender ya no es un problema, ¡encuentra clases de química para todos los gustos!