Ayuda
Ayuda Dar clases particulares
Sóc estudiant universitària de Pedagogia a la URV. M'ofereixo a fer un repàs escolar de primària a tots els nens i nenes que ho necessitin en totes les matèries.  Actualment m'estic preparant en nivel 8 /h
Ivet
Neda 
24h Responde en 24 horas
Perfil verificado
¡1a clase gratis!
Reserva una clase

Sóc estudiant universitària de Pedagogia a la URV. M'ofereixo a fer un repàs escolar de primària a tots els nens i nenes que ho necessitin en totes les matèries. Actualment m'estic preparant en nivel

Sóc estudiant de 22 anys, universitària de Pedagogia a la URV. M'ofereixo a fer un repàs escolar de primària a tots els nens i nenes que ho necessitin en totes les matèries, a més a més puc fer-me cas dels infants.
Actualment m'estic preparant en nivell FIRST d'anglès.
Experiència en l'àmbit.
Disponibilitat horària de dilluns a dijous durant tota la tarda.
Carnet de conduir i cotxe propi.

Informaciones prácticas sobre Ivet

Imparto ayuda con los deberes, lectura, llengua catalana i literatura, orientación escolar. Para el/los nivel(es) primaria, ESO.

Doy clases presenciales, en mi domicilio o en el tuyo.

Experiencia de Ivet

Tinc experiència en l'àmbit. He realitzat classes a infantats de diferents edats, a més m'he fet càrrec d'ells durant l'estiu o vacances.
Intento fer les classes el més dinàmic possible per obtenir un bon resultat, afavorint la motivació, puc aportar el material necessari per a millorar el seu rendiment acadèmic.

Curriculum Vitae de Ivet

- Actualment estic cursant un grau de pedagogia a una universitat URV i el nivell Fisrt d'anglès
- Grau superior d'educació infantil
- Batxillerat
- Carnet de conduir

¡1a clase gratis! Satisfacción Garantizada más información

Profesores similares

¿Buscas ayuda con los deberes cerca de casa? Te presentamos una selección de anuncios de profes que te pueden ayudar. Superprof también te puede proponer clases de lectura si lo necesitas. Aprender ya no es un problema, ¡encuentra clases de llengua catalana i literatura para todos los gustos! Encontrar clases de orientación escolar nunca había sido más fácil: vas a adorar aprender.