Ayuda
Ayuda Dar clases particulares
Suport escolar amb tècniques d'estudi per nens i joves - Molins de Rei 15 /h
Marta
Molins de Rei 
3h Responde en 3 horas
Perfil verificado
Lengua cooficialCatalán
Desafortunadamente, este profesor no está disponible

Suport escolar amb tècniques d'estudi per nens i joves - Molins de Rei

He ajudat tant a nens de primària com a joves d'ESO i batxillerat, ja fos per reforçar determinades matèries, per ensenyar tècniques d'estudi per a millorar les dificultats de concentració, d'organització i per a preparar els examens o les proves d'accés a la universitat.

Sóc llicenciada en Medicina i Cirurgia des del 2012. He treballat en un país francòfon durant anys. He realitzat formacions en psicoteràpia.

Treballo amb tècniques d'estudi que s'adaptin a cada persona. Intento que les classes particulars siguin un espai de comprensió i suport per tal que l'estudi sigui una experiència distesa i enriquidora.

En nens de primària el preu per classe és de 15 euros/hora. Amb el percentatge de descompte corresponent en funció de la quantitat d'hores sol·licitades.
En joves d'ESO i batxillerat el preu per classe és de 17 euros/hora. Amb el percentatge de descompte corresponent en funció de la quantitat d'hores sol·licitades.

Informaciones prácticas sobre Marta

Imparto ayuda con los deberes, técnicas de estudio, apoyo escolar, preparación oposiciones / exámenes. Para el/los nivel(es) primaria, ESO, bachillerato, selectividad, fp - formación profesional, escuela de adultos.

Doy clases presenciales, en mi domicilio o en el tuyo.

Experiencia de Marta

Fa més de 9 anys que imparteixo classes particulars a nens, joves i adults per a treballar plegats amb les dificultats en l'estudi.
He acompanyat 13 persones, fins a un màxim de 2 anys de seguiment. Els alumnes han pogut superar els cursos i/o examens que tenien per endavant, obtenint la qualificació necessària a les proves de selectivitat per allò que volien estudiar posteriorment.

Curriculum Vitae de Marta

Sóc llicenciada en Medicina i Cirurgia des del 2012.
Tinc el nivell DALF C1 de francès i el FCE d'anglès.

Desafortunadamente, este profesor no está disponible Satisfacción Garantizada más información

Profesores similares

¿Buscas ayuda con los deberes cerca de casa? Te presentamos una selección de anuncios de profes que te pueden ayudar. Superprof también te puede proponer clases de técnicas de estudio si lo necesitas. Aprender ya no es un problema, ¡encuentra apoyo escolar para todos los gustos! Encontrar preparación oposiciones / exámenes nunca había sido más fácil: vas a adorar aprender.