Ayuda
Ayuda Dar clases particulares
10 /h
Mireia
Terrassa 
1h Responde en 1 hora
Perfil verificado
Lengua cooficialCatalán
¡1a clase gratis!
Reserva una clase

Universitària dóna classes de preparació de selectivitat i proves d'accés

Sóc universitària d'últim any de carrera. Fa 6 anys que em dedico a donar classes particulars. Ajudo a la preparació de Selectivitat, Proves d'accés tant de Grau Superior com de la universitat per majors de +25 i +45. També ajudo en assignatures d'universitat de graus (Química, Física, Parasitologia, Bioquímica, Matemàtiques...) i batxillerat científic i a qualsevol assignatura a nivell de Primària i ESO.

Informaciones prácticas sobre Mireia

Imparto matemáticas, química, biología. Para el/los nivel(es) primaria, bachillerato, ESO, selectividad, estudios superiores, fp - formación profesional, escuela de adultos.

Doy clases presenciales, en mi domicilio.

Experiencia de Mireia

Fa 6 anys que em dedico a treballar de professora tant a nivell particular com en acadèmies, ja sigui d'anglès o de repàs. Preparo les proves de selectivitat i accés, no només per nens, sinó també per aquelles persones adultes que requereixin ajuda.

Curriculum Vitae de Mireia

Estudis universitaris: 5è del Grau de Farmàcia (UB).
Titulació en anglès: Advanced.
Professora d'anglès i repàs (Primària - Universitat).

¡1a clase gratis! Satisfacción Garantizada más información

Profesores similares

¿Buscas clases de matemáticas cerca de casa? Te presentamos una selección de anuncios de profes que te pueden ayudar. Superprof también te puede proponer clases de química si lo necesitas. Aprender ya no es un problema, ¡encuentra clases de biología para todos los gustos!