Ayuda
Ayuda Dar clases particulares
Mariona
Barcelona
10€ /h
¡1a clase gratis!

Vols ajuda per aprovar? Jo t'ajudaré a fer-ho fàcil i divertit !

A l'hora d'estudiar i aprendre no s'ha de forçar, sinó que s'ha de fer d'una manera senzilla, amena i divertida. D'aquesta manera tot és més fàcil i els resultats són molt millors! Ho fem més fàcil junts? Som-hi vinga va!

Imparto lengua castellana y literatura, filosofía, llengua catalana i literatura, literatura universal, preparación otras oposiciones / exámenes. Para el/los nivel(es) primaria, ESO, bachillerato, selectividad.
Doy clases presenciales, en tu domicilio.
Doy clases por webcam.
Me he conectado estas dos últimas semanas.
Lengua cooficial:Catalán

Experiencia de Mariona

Tinc experiència en fer classes des de l'any passat, sota la meva tutoria han passat més de 15 alumnes i tots han notat una millora sorprenent a final de curs. Tots ells han aconseguit treure's el curs amb notables i algun excel.lent!

Curriculum Vitae de Mariona

Tinc la ESO amb una mitjana de 8'9 i el Batxillerat humanístic amb una mitjana de 8. Actualment estic estudiant història a la universitat de Barcelona, les lletres i les arts són la meva vida i m'encanta ensenyar!

Profes similares

¿Buscas clases de lengua castellana y literatura cerca de casa? Te presentamos una selección de anuncios de profes que te pueden ayudar. Superprof también te puede proponer clases de filosofía si lo necesitas. Aprender ya no es un problema, ¡encuentra clases de llengua catalana i literatura para todos los gustos! Encontrar clases de literatura universal nunca había sido más fácil: vas a adorar aprender.

Barcelona
Doctorando de la Universidad de Barcelona especialista en literatura, humanidades  y música
11€
Fran
¡1a clase gratis!
Clases por webcam Clases presenciales Perfil verificado
En su domicilio En tu domicilio Por webcam
1 h. No disponible 10€ 10€
5 h. No disponible 50€ 50€
10 h. No disponible 100€ 100€
10/h ¡1a clase gratis!