Ayuda
Ayuda Dar clases particulares
Vols ajuda per aprovar? Jo t'ajudaré a fer-ho fàcil i divertit ! 10/h
Mariona
Barcelona 
7h Responde en 7 horas
Perfil verificado
Lengua cooficialCatalán
¡1a clase gratis!
Reserva una clase

Vols ajuda per aprovar? Jo t'ajudaré a fer-ho fàcil i divertit !

A l'hora d'estudiar i aprendre no s'ha de forçar, sinó que s'ha de fer d'una manera senzilla, amena i divertida. D'aquesta manera tot és més fàcil i els resultats són molt millors! Ho fem més fàcil junts? Som-hi vinga va!

Informaciones prácticas sobre Mariona

Imparto lengua castellana y literatura, filosofía, llengua catalana i literatura, literatura universal, preparación oposiciones / exámenes. Para el/los nivel(es) primaria, ESO, bachillerato, selectividad.

Doy clases presenciales, en tu domicilio.

Doy clases por webcam.

Me he conectado estas dos últimas semanas.

Experiencia de Mariona

Tinc experiència en fer classes des de l'any passat, sota la meva tutoria han passat més de 15 alumnes i tots han notat una millora sorprenent a final de curs. Tots ells han aconseguit treure's el curs amb notables i algun excel.lent!

Curriculum Vitae de Mariona

Tinc la ESO amb una mitjana de 8'9 i el Batxillerat humanístic amb una mitjana de 8. Actualment estic estudiant història a la universitat de Barcelona, les lletres i les arts són la meva vida i m'encanta ensenyar!

¡1a clase gratis! Satisfacción Garantizada más información

Profesores similares

¿Buscas clases de lengua castellana y literatura cerca de casa? Te presentamos una selección de anuncios de profes que te pueden ayudar. Superprof también te puede proponer clases de filosofía si lo necesitas. Aprender ya no es un problema, ¡encuentra clases de llengua catalana i literatura para todos los gustos! Encontrar clases de literatura universal nunca había sido más fácil: vas a adorar aprender.