Ayuda
Ayuda Dar clases particulares
Vols aprendre música a Girona d'una forma divertida i terapèutica? ^^ Vinc d'Irlanda! 15/h
Beatriz
Salt 
1h Responde en 1 hora
Perfil verificado
Lenguas cooficialesCatalán, Valenciano
¡1a clase gratis!
Reserva una clase

Vols aprendre música a Girona d'una forma divertida i terapèutica? ^^ Vinc d'Irlanda!

Ensenyament personalitzat i adaptat als gustos i nivell de l'alumne. Desde música balcánica, rumba i flamenc, celta, clàssic, i més. Aprendràs tècnica i com compondre o seguir una jam d'improvització. He estat a l'orquestra nacional irlandesa durant tres anys, i he format part d'una banda de música a Irlanda.

Informaciones prácticas sobre Beatriz

Imparto lenguaje musical, solfeo, iniciación musical, violín, musicoterapia. Para el/los nivel(es) grado elemental, grado profesional, avanzado.

Doy clases presenciales, en mi domicilio o en el tuyo.

Experiencia de Beatriz

Porto donant classes de música 5 anys. Treballo l'educació emocional i la interpretació de la música com a mètode d'espressió de sentiments i de canal per a una comunicació universal. Molts dels meus alumes s'han atrevit a trencar la por de tocar per a gent, han format grups de música que han tingut molt d'èxit, ja que el secret está en ficar-hi sentiment.

Curriculum Vitae de Beatriz

Estudiant del conservtori de música de Vila-Seca fins a grau mig. He estudiat psicologia infantil i musicoteràpia, cosa que introdueixo a les classes i a la rutina diària de l'estudiant. Durant els ultims tres anys he estat primer violí de la orquestra simfònica de Galway a Irlanda, fent concerts arreu del territori celta. A més de formar part d'una banda flamenca creada per acompanyar una obra del gran Federico Garcia Lorca, a la mateixa ciutat.

¡1a clase gratis! Satisfacción Garantizada más información

Profesores similares

¿Buscas clases de lenguaje musical cerca de casa? Te presentamos una selección de anuncios de profes que te pueden ayudar. Superprof también te puede proponer clases de solfeo si lo necesitas. Aprender ya no es un problema, ¡encuentra clases de iniciación musical para todos los gustos! Encontrar clases de violín nunca había sido más fácil: vas a adorar aprender.