Ayuda
Ayuda Dar clases particulares
Salt 
Beatriz
Salt 
Satisfacción 100% garantizada
15€ /h
¡1a clase gratis!
Beatriz
Salt
15€ /h
¡1a clase gratis!
Superprof desde hace más de 6 meses
Perfil profe verificado
Responde en 1 hora
1a clase gratis

Vols aprendre música a Girona d'una forma divertida i terapèutica? ^^ Vinc d'Irlanda!

Ensenyament personalitzat i adaptat als gustos i nivell de l'alumne. Desde música balcánica, rumba i flamenc, celta, clàssic, i més. Aprendràs tècnica i com compondre o seguir una jam d'improvització. He estat a l'orquestra nacional irlandesa durant tres anys, i he format part d'una banda de música a Irlanda.

Imparto lenguaje musical, solfeo, iniciación musical, violín, musicoterapia. Para el/los nivel(es) grado elemental, grado profesional, avanzado.
Doy clases presenciales, en mi domicilio o en el tuyo.
Lenguas cooficiales:Catalán, Valenciano

Experiencia de Beatriz

Porto donant classes de música 5 anys. Treballo l'educació emocional i la interpretació de la música com a mètode d'espressió de sentiments i de canal per a una comunicació universal. Molts dels meus alumes s'han atrevit a trencar la por de tocar per a gent, han format grups de música que han tingut molt d'èxit, ja que el secret está en ficar-hi sentiment.

Curriculum Vitae de Beatriz

Estudiant del conservtori de música de Vila-Seca fins a grau mig. He estudiat psicologia infantil i musicoteràpia, cosa que introdueixo a les classes i a la rutina diària de l'estudiant. Durant els ultims tres anys he estat primer violí de la orquestra simfònica de Galway a Irlanda, fent concerts arreu del territori celta. A més de formar part d'una banda flamenca creada per acompanyar una obra del gran Federico Garcia Lorca, a la mateixa ciutat.

Profes similares

¿Buscas clases de lenguaje musical cerca de casa? Te presentamos una selección de anuncios de profes que te pueden ayudar. Superprof también te puede proponer clases de solfeo si lo necesitas. Aprender ya no es un problema, ¡encuentra clases de iniciación musical para todos los gustos! Encontrar clases de violín nunca había sido más fácil: vas a adorar aprender.

Madrid
Lecciones de Musica para todos: Aprende Violín y solfeo Domicilio en Madrid
20€
Lewelyne
¡1a clase gratis!
Clases por webcam Clases presenciales Perfil verificado
En su domicilio En tu domicilio Por webcam
1 h. 15€ 15€ No disponible
5 h. 60€ 60€ No disponible
10 h. 120€ 120€ No disponible
15/h ¡1a clase gratis!