Inicio Ayuda
Ayuda Dar clases particulares

Profesores a domicilio de llengua catalana i literatura en Deltebre

6 profesores particulares cerca de ti

Nuestra selección de profes
de llengua catalana i literatura en Deltebre

Deltebre
5€/h
Alba
¡Primera clase gratis!

Graduada en Traducció i Interpretació dona classes de català, castellà i anglès a estudiants de Primària i ESO.

Encara no tinc gaire experiència donant classes particulars, però estaria disposada a adaptar-me al perfil de cada estudiant. Soc pacient, m'agrada escoltar i estar atenta a les necessitats de l'alumne. També em considero una persona molt responsable, organitzada i aplicada.

Deltebre
10€/h
Melody
¡Primera clase gratis!

Graduada en filologiaa dona clases de lengua/literatura a la zona del Baix Ebre

Graduada en filologia clàssica (llatí i greg) per la Universitat de Barcelona imparteixo classes particulars a domicili de reforç, d'aprenentatge i de preparació per a la selectivitat per tota la zona del Baix Ebre. Les matèries prioritàries són Català, Castellà, Llatí, Grec. A nivell d'ESO també puc reforçar altres matèries com ara Història, Ciències de la Naturalesa, Anglès...

Amposta
13€/h
Aina
¡Primera clase gratis!

Clases particulares

Estudiante de Filología Catalana se ofrece para clases particulares y de refuerzo de asignaturas como Llengua catalana i literatura, Lengua castellana y literatura, Filosofía, Historia, Inglés, Latín y refuerzo de todas las asignaturas de Primaria. Preparación para selectividad y pruevas de acceso a ciclos formativos.

El Perelló
8€/h
Isaura
¡Primera clase gratis!

Professora d'ensenyament secundari i d'adults de llengua i literatura catalanes. També de diferents matèries d'ensenyament primari i secundari.

Sóc professora de llengua i literatura catalanes a l'ensenyament secundari, amb perfils professionals per atendre alumnat amb diferents tipus de diversitat i situacions emocionals amb unes tècniques d'estudi adaptades a la societat actual, com per exemple les eines TIC. Sobretot, les meves classes van dirigides a alumnat de llengua i literatura catalanes de secundària, batxillerat i adults.

Tortosa
20€/h
Jordi
¡Primera clase gratis!

Profesor de letras y de literatura española e universal, catalán y euskera

Empatía, trabajo, voluntad, buen ambiente y humor, compañerismo. Las clases irán dirigidas a todos aquellos alumnos que tengan dificultades en las respectivas materias, así como los que quieran crecer y mejorar su nivel. Espero que podamos conseguir el nivel que los alumnos necesiten aconseguir, así como un nivel oficial o superar dichas materias.

Tortosa
19€/h
Montse
¡Primera clase gratis!

Classes particulars de català i llatí. Tots els nivells

Llicenciada en filologia catalana fa classes particulars o en petits grups de català i llatí. Especialitzada en la preparació d'exàmens per als diferents certificats de català, tant en els que convoca la Generalitat de Catalalunya com la Generalitat Valenciana. Les classes es duran a terme a Tortosa i la rodalia, tant al domicili particular com al de l'alumne.

Eficaz,
Rápido, gratuito.

Aprende en total confianza

1
Encuentra
tu profe ideal entre profes titulad@s, con evaluaciones y disponibles.
2
Reserva
tu primera clase hoy mismo. L@s profes responden en el día.
Con total libertad
La primera clase es gratis. Trabajarás en directo al mejor precio y sin intermediarios.

Consulta todas nuestras clases de llengua catalana i literatura

Hay miles de profes que te pueden enseñar llengua catalana i literatura.
Consulta las clases particulares disponibles cerca de Deltebre.

Por ciudad

Por nivel

Por país

Déjate acompañar por l@s mejores profes de Deltebre para tus clases de llengua catalana i literatura

L@s profes particulares de llengua catalana i literatura en Deltebre

Tú eliges quién te ayudará a aprender llengua catalana i literatura. Superprof te ayuda a encontrar tu profe ideal: contamos con docentes competentes de llengua catalana i literatura en Deltebre y alrededores.Las clases particulares de llengua catalana i literatura te permiten progresar más rápido

Ya se trate de clases a domicilio o en un aula, disfruta del acompañamiento de profes con experiencia cerca de Deltebre. Mejorar tus notas o resultados, reducir tu acento o profundizar en una disciplina es más fácil cuando alguien te guía.